USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.55 39.80
  • PLN 9.75 9.90

Полтавський нападник відпустив заручника-поліцейського і втік

23 Липня 2020 16:57
Нападник Роман Скрипник відпустив поліцейського і зараз переховується. Він ховається в лісі Решетилівського району.

Про це повідомила пресслужба поліції Полтавської області, пише РБК-Україна.

Наразі поліція його розшукує.

«Зловмисник посеред дороги покинув авто та втік у лісопосадку. Наразі триває спецоперацію по затриманню небезпечного озброєного злочинця. Заручника звільнено. Він неушкоджений», – вказано у повідомленні.

За повідомлення 112.ua правоохоронці зараз перевіряють усі автівки, що їдуть дорогою з Великих Сорочинців до Миргорода. У всіх подорожувальників перевіряють документи, і відкривають багажники автівок.

Речник Міністерства внутрішніх справ Артем Шевченко поінформував, що операція по знешкодженню захоплювача продовжується.

«Продовжується операція, метою якого є знешкодження зловмисника. Зловмисник є неодноразово судимим за крадіжки і інші злочини, пов’язані з наркотиками. Але для того, щоб остаточно зняти усі ризики щодо ушкодження інших осіб, операція продовжується... Інформації про шкоду здоров’ю заручника немає», – сказав він.

Речник також запевнив, що наразі немає суттєвої загрози життю громадян.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus