USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Помер «король кристалів» Сваровскі

23 Січня 2021 09:58
«Король кристалів» Герно Лангес-Сваровскі помер від важкої хвороби у віці 78 років.

Протягом 35 років він керував компанією на етапі найбільшого зростання бренду, поки він не став світовим брендом на ексклюзивну розкіш, повідомляє Gazeta.ua з посиланням на Corriere della Sera.

У 1974 році, коли компанія зіткнулася з різким падінням продажів після різкого падіння цін на нафту, Герно Лангес-Сваровскі перебрав керівництво від близько двох сотень членів сім’ї разом з Крістіаном Швебергер-Сваровскі та братами Гельмутом та Герхардом Сваровскі.

Через чотири роки разом з Крістіаном Швебергером-Сваровскі він придбав Aircraft Innsbruck, який згодом став Tyrolean Airways (нині входить до складу Austrian Airlines Group, а Tyrolean Jet Services з 1988 року є ексклюзивною власністю Swarovski).

Під його керівництвом у 1979 році компанія розпочала виробництво кришталевих фігур Сваровскі, а у 1980-х поглинула американську ювелірну мережу Zale, що включає тисячі магазинів, відкривши перший магазин у Нью-Йорку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus