USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.63 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Помер відомий репер Децл

3 Лютого 2019 08:19
Російський виконавець Кирило Толмацький, відомий під псевдонімом Децл, пішов з життя. Про це повідомив в Facebook його батько продюсер Олександр Толмацький, передає Знай.

«Кирила більше немає», – написав він. Офіційно причина смерті музиканта не називається. Концертний директор виконавця Павло Беленец повідомив, що у Толмацкого зупинилося серце після концерту в Іжевську.

Про смерть Децла також повідомляється на його офіційній сторінці ВКонтакте.

Кирило Толмацький – колишній учасник колективу «Bad B. Альянс». У його дискографії вісім студійних альбомів. Децл виконав такі хіти, як «Вечірка», «Сльози», «Лист» і «Для тебе». Він закінчив московську Британську міжнародну школу, навчався у Швейцарії. Свій дебютний трек «П’ятниця» репер записав з допомогою батька, музичного продюсера Олександра Яковича, який продюсував Децла надалі.

«Сьогодні вночі він виступав в Іжевську. Після виступу пішов у гримерку, через кілька хвилин йому стало погано. Попередня інформація – у нього сталася зупинка серця, і він помер», – розповів концертний директор репера Павло Беленец.

Кирило Толмацький- таке справжнє ім’я виконавця та музиканта, з’явився на світ у Москві в липні 1983 року. Вирішальний вплив на долю хлопця справила діяльність батька. Олександр Толмацький – відомий продюсер. Кирило належав до «золотої молоді» Москви. Він закінчив у столиці престижну «British International School» і відправився продовжувати освіту в Швейцарії.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus