USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Помер відомий волинський лікар Микола Цюх

18 Лютого 2020 18:12
Помер відомий волинський акушер-гінеколог і засновник медичного центру «Клініка доктора Цюха» Микола Цюх. Його серце перестало битися у вівторок, 18 лютого.

Про це повідомила його дочка Іванна Цюх у фейсбуці.

«Сьогодні відійшов до дому Отця свого Небесного мій найрідніший татусь, найкращий друг та вчитель Дякую Господу за тата, за кожен прожитий день з ним, за любов, за терпіння, за виховання та навчання, за любов до людей, Господа та життя, за кожну мить в житті», – йдеться у дописі.

Слова вдячності дідісеві також написала на своїй сторінці онука Миколи Федоровича Уля.

«Мій Коханий Дідусь! Ти був моєю підтримкою, опорою, допомогою. Ти завжди піднімав мені настрій, коли було сумно... Твої обійми, найкращі в світі, поради, і взагалі, Тебе- людину з великої літери, я не забуду ніколи! Я й далі старатимусь здійснити Твоє бажання – стати таким самим успішним і порядним лікарем як Ти! Я дуже сильно тебе люблю!!!! Буду за тобою сумувати, і надіюсь, що колись ми зустрінемось з тобою, тільки в Раю...», – написала на своїй сторінці Уля Цюх.



Довідково:

Микола Федорович Цюх – акушер-гінеколог вищої категорії, лікар ультразвукової діагностики з більш ніж сорокарічним досвідом. 13 років очолював Волинську асоціацію підприємців медицини та фармації. Член правління Української асоціації фахівців УЗ­діагностики в акушерстві та гінекології, віце­президент Спілки орендарів і підприємців. Засновник діагностичного центру «Клініка доктора Цюха».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Віталій TV Показати IP 18 Лютого 2020 19:32
Дуже і дуже шкода, ото порядна Людина залишила нас ((( Вічна пам'ять!!!
Оксана Показати IP 19 Лютого 2020 10:03
Вічна память. Був дуже хорошою людиною, лікарем.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus