USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Помер найзнаменитіший радянський Араміс

8 Листопада 2009 14:07
Відомий радянський і російський актор Ігор Старигін помер на 64-м року життя.
Звістку про смерть актора оприлюднила сьогодні, 8 листопада газета «Сегодня»
В кінці вересня Заслужений артист Росії Ігор Старигін був госпіталізований у важкому стані в одну з  московських лікарень з інсультом.  У одну з елітних клінік Москви Старигіна доставили 20 вересня. Вдома 63-річний Ігор Володимирович відчув себе погано і поскаржився на сильний головний біль.
На той час, коли рідні викликали бригаду швидкої, Ігор Володимирович знаходився у важкому стані. Він став заговорюватися і насилу розумів, що відбувається. На машині швидкої з підозрою на порушення мозкового кровообігу. Старигіна доставили в столичну лікарню, де актора відразу ж оглянули і направили в реанімацію. Як з\'ясувалося, у Ігоря Володимировича стався інсульт. Тоді після ряду медичних маніпуляцій лікарям клініки вдалося стабілізувати стан іменитого пацієнта – повідомляла 21 вересня ТСН.
Ігор Старигін народився 13 червня 1946 року в Москві. Він закінчив інститут театрального мистецтва.
Старигін зіграв у більш ніж 45 кінофільмах. Найбільшу популярність йому принесла роль Араміса у фільмі Георгія Юнгвальд-Хількевича «Д\'Артаньян і три мушкетери», після якої він, як і решта «мушкетерів», «прокинувся знаменитим».
Крім кіно, він працював у театрі: спочатку в Московському ТЮГу, потім - у театрі ім. Мосради, театрі-студії Біля Нікітських воріт, Московському художньому академічному театрі ім. М. Горького. Нагадаємо, 5 лютого 2009 року в український прокат вийшла пригодницька комедія «Повернення мушкетерів, або Скарби кардинала Мазаріні», у якій Старигін знову зіграв Араміса.
Серед інших відомих кіноробіт Старигина - ролі у фільмах «Доживемо до понеділка», «Червоне і чорне», серіали «Ад\'ютант його превосходительства», «Державний кордон».
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Панас Показати IP 8 Листопада 2009 14:44
шкода, насправді((( я оце вчора подивився по ТБ америкосівську свіжу версію трьох мушкетерів - аццтой. Ні, радянська версія - найкраща
Гуцул Показати IP 8 Листопада 2009 17:18
Алегер ком алегер! Земля пухом.
Юка Показати IP 8 Листопада 2009 17:36
так рано обірвалося життя Старигіна. Шкода ;( Мушкетери вічно житимуть у нашій пам"яті та серцях
seal Показати IP 8 Листопада 2009 19:10
Ось і не стало ще однієї талановитої людини. Відходить у вічність покоління відомих радянських акторів. Земля йому пухом. Співчуття близьким актора.
Кицька Показати IP 8 Листопада 2009 19:11
To Гуцул: a la guerre comme a la guerre (А ля гер ком а ля гер):)
домовичок Показати IP 9 Листопада 2009 09:08
Дуже шкода! Гарний актор який дарував нам свою чарівну посмішку в ролі Араміса! Тепер таких романтиків немає!
Куратор Показати IP 9 Листопада 2009 16:19
Даа. Шляхи Господні незбагненні. За кордоном в такому віці люди лише починають жити, а у нас відходять найкращі. Се ля ві...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus