USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Помер всесвітньо відомий комік

29 Листопада 2010 09:50
У віці 84 років, у лікарні неподалік від свого будинку в місті Форт Лодердейл, помер відомий американський актор Леслі Нільсен.

Останнім часом він багато хворів і проходив лікування від запалення легенів, - повідомила . Gazeta.ua.

"Він просто заснув і помер. Він був по-справжньому гарною людиною. Він був дуже турботливим, завжди природним і трохи кумедним. У Нільсена було добре серце", - сказав племінник актора в одному з інтерв'ю для ЗМІ, додавши, що Леслі для нього був кращим другом.

Актор відомий своїми комедійними ролями у фільмах "Аероплан!" і "Голий пістолет". Канадець за походженням, Нільсен приїхав підкорювати Голлівуд в середині 1950-х років, будучи вже відомим драматичним актором в Нью-Йорку, де він грав у популярних телесеріалах.

Його високий зріст, виразне обличчя і багата міміка відразу зробили Нільсена одним з найбільш затребуваних голлівудських акторів, проте спочатку йому діставалися незначні ролі.

Актор продовжував активно зніматися, незважаючи на похилий вік. Останній фільм за його участю, "Дуже страшне кіно - 5 "повинен вийти в прокат у 2011 році.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
IgorOkCJ Показати IP 29 Листопада 2010 09:56
мдя... так шкода...! хороший був актор-комік=)! у багатьох гарних комедіях зіграв роль...!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus