USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Померла лучанка з IV стадією раку, яка сподівалась на порятунок в Німеччині

23 Червня 2020 10:21
Померла 37-річна лучанка, мама двох дітей Ірина Козак, яка до останнього подиху боролася із раком шийки матки 4-ї стадії, і вірила у порятунок в Німеччині. Серце жінки перестало битися сьогодні, 23 червня, на світанку.

Про це кореспонденту Інформаційного агентства Волинські Новини повідомила мама Ірини Лариса Петриканин.

«Немає вже нашої Ірочки. Останній тиждень перед смертю донька була у напівсвідомому стані, дуже мучилась від болю, бідненька. Коли Іринка відійшла, на її обличчю з’явилася ледь помітна посмішка. Не знаю, як це пережити… Ми дякуємо усім, хто допомагав, підтримував фінансово і морально», - плаче згорьована мати.

Ірину поховають завтра, 24 червня, у рідному селі Одеради Луцького району. Там же сьогодні, 23 червня, відбудеться і прощання з нею.
Нагадаємо, взятися за лікування важкохворої погодились медики однієї спеціалізованої клінік у Франкфурті-на-Майні у Німеччині. Ірина до останнього подиху вірила в одужання.

Інформаційне агентство Волинські Новини висловлює щирі співчуття родині та друзям померлої Ірини.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Я Показати IP 23 Червня 2020 12:44
Дуже шкода. Така красива молода жінка... Щирі співчуття родичам. Тримайтеся.
777 Показати IP 23 Червня 2020 23:55
В свій час працювала на заправці, завжди привітна та життєрадісна, комунікабельна, як так сталося((( Рідні, прийміть співчуття...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus