USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Померла учасниця шоу «МайстерШеф. Професіонали»

14 Вересня 2021 19:31
У понеділок, 13 вересня, померла учасниця шоу «МайстерШеф. Професіонали»-3 Стелла Клименко.

Про її смерть повідомив в одній із соцмереж близький друг, учасник «МайстерШеф. Професіонали»-3 Микола Люлько. За словами знайомих Стелли, найімовірніша причина смерті ― раптова зупинка серця, пише СТБ.

«Вічна пам’ять тобі, дорогенька! Вчора батьки, друзі, колеги і я втратили дорогу нам людину… Дівчинка Стелла, так я завжди тебе називав… Ти була для мене хорошою подругою! Ти була чудовою колегою! Ти наша запальничка! Ми з тобою пройшли багато! У нас за плечима сотні крутих страв, багато майстер-класів і дуже складний проект “МайстерШеф. Професіонали”! Я вірив у диво до останнього часу і чекав тебе сьогодні на роботу!!! Але ти не прийшла…» ― написав у своїх соцмережах Микола Люлько.
Ще у червні Стелла Клименко залишила шоу «МайстерШеф. Професіонали»-3 за станом здоров’я. У неї виявили Covid-19.

На той час у дівчини був свій бізнес: готувала соуси, маринади, конфітюри, варення. Вона відкривала заклад у Львові і була бренд-шефом у ресторані за кордоном. Також вона під керівництвом Миколи Люлька працювала у столичному закладі «Аляска». Та все життя активна Стелла мріяла про відкриття власного закладу.

Інформацію про зупинку серця також підтвердила мама Стелли, а подруга Стелли зазначила, що вона померла під час відпочинку в Єгипті.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Nik Показати IP 14 Вересня 2021 20:31
:(((
Лучанка Показати IP 15 Вересня 2021 21:09
Постковідний синдром, можливо

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus