USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Померла відома журналістка Волині

20 Липня 2018 09:04
Померла відома волинська журналістка Анастасія Філатенко, повідомляє газета «Волинь-нова».

У кращі світи після важкої хвороби волинянка відійшла у п’ятницю, 20 липня.

Анастасія Філатенко – була заслуженим журналістом України. Вона народилася у селі Річиця на Київщині.

У 1967 році після закінчення факультету журналістики Київського держуніверситету імені Тараса Шевченка приїхала на роботу в редакцію тодішньої «Радянської Волині». Багато років працювала у газеті «Волинь-нова».

Інформаційне агентство Волинські Новини висловлює щирі співчуття рідним померлої.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Микола Якименко Показати IP 20 Липня 2018 09:59
Безмежно сумую з приводу смерті Анастасії Володимирівни. Все її життя було віддане журналістиці. Вона так і не зуміла створити сім'ї, мати дітей. Хоч, як розповідали її однокурсники з факультету журналістики Київського університету, Анастасія була найкрасивішою дівчиною на курсі. Вона була захоплена роботою і віддавалася їй повністю. Завжди була щасливою, коли могла чимось допомогти людям, вирішити якусь проблему, хотіла бути корисною і потрібною. Пішла у засвіти велика журналістка і Людина. Хай спочиває її душа у спокої.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus