USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Померла всесвітньо відома ямайська співачка Міллі Смолл

6 Травня 2020 12:57
Ямайська співачка Міллі Смолл раптово померла у вівторок, 5 травня, у Великій Британії.

Причиною смерті став інсульт, повідомляє Новое время з посиланням на Jamaica Observer.

Міллі Смолл, донька управителя цукровою плантацією на Ямайці, прославилася на весь світ у 1964 році завдяки хіту My boy lollipop. 18-річна співачка вмить стала популярною, а пісня очолила британські і американські чарти. Насправді My boy lollipop у виконанні Міллі Смолл - це кавер на пісню, яку записала ще у 1957 році співачка Барбі Гей, але саме у виконанні Смолл пісня стала всесвітньо відомим хітом.

Випустивши три альбоми, Міллі Смолл на початку 1970-х завершила кар'єру.

Не дивлячись на популярність її хіта, він розійшовся 7 млн копій, в середині 80-х ЗМІ дізналися, що співачка, що колись популяризувала ска і реггі, живе в бідність з донькою в гуртожитку для молоді у Великій Британії.

У 2011 році на святкуванні 49 річниці незалежності Ямайки генерал губернатор вручив Міллі Смолл Орден відзнаки за внесок у розвиток музичної індустрії Ямайки. У 2012 році вона вирішила відновити музичну кар'єру.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus