USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.86 10.10

Померла завідувачка відділення спортмедицини Волинської обллікарні

15 Листопада 2023 11:46
14 листопада на 68-му році пішла з життя завідувачка відділення спортивної медицини Волинської обласної лікарні Надія Комаровська.

Про це повідомили у медзакладі.

«Колектив КП «Волинська обласна клінічна лікарня» з великим сумом повідомляє про передчасну смерть завідувачки відділення спортивної медицини Комаровської Надії Яківни. Важка невиліковна хвороба обірвала життя нашої колеги – досвідченого лікаря, організатора охорони здоров’я, хорошої людини та милої жінки. Висловлюємо щире співчуття рідним та близьким Надії Яківни. Вічна їй пам’ять в наших серцях та спочинок на Небесах!» – йдеться у повідомленні.

Читати ще: Не стало легенди ФК «Волинь»: пішов з життя видатний тренер

Своєю чергою, родич і друг лікарки Олександр Середюк повідомив, що похорон відбудеться 15 листопада. Відспівуватимуть померлу в соборі Всіх Святих о 13:00.

«З глибоким жалем повідомляємо про смерть нашої родички і друга Надії Яківни Комаровської (Зуб). Народилася в смт Шацьку, що на Волині 03.07.1956 року. Закінчила там середню школу і одночасно посилено тренувалася у спортивній секції на байдарках у заслуженого тренера України Тараса Юхимовича Шевченка. Наполеглива і мужня, навіть після важкої травми (перелом руки і ключиці) зуміла вибороти першість України і срібну медаль на чемпіонатах республіки та Союзу, ставши майстром спорту на байдарках і каноє.

Закінчила фізкультурний факультет Луцького педагогічного інституту імені Лесі Українки. Потім денно навчалася на медичному факультеті Тартуського університету (Естонія), у найстарішому університеті Європи, який успішно закінчила, здобувши спеціальність лікаря фізкультурної медицини.

Надія Яківна була чудовою жінкою, яка присвятила своє життя не тільки родині та вихованню доньки, а й рятуванню сотні спортсменів на чемпіонатах і спортивних фестивалях, на яких часто була присутня як лікар. Завжди була доброю і милою, турботливою та щирою. Вона щиро підтримувала кожного, хто звертався до неї у всьому, раділа успіхам не тільки близьких людей, а й знайомих, допомагала пережити негаразди. Завжди стримана і спокійна, вона ніколи не підвищувала голос і не сперечалась, а тихо і лагідно могла погасити любий конфлікт, як у родині, так і в колективі. Народившись в краю лісів і озер, вона любила природу, квіти, музику.

Ми вдячні Богові за те, що він подарував нам таку чудову родичку, друга і лікаря спортивної медицини. Ми будемо пам’ятати її все наше життя. Нехай її душа спочиває у мирі», – йдеться у повідомленні Олександра Середюка.
Інформаційне агентство Волинські Новини висловлює щирі співчуття рідним і близьким з приводу непоправної втрати.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Колега Показати IP 15 Листопада 2023 12:05
Вічна пам'ять..Тяжка та несподівана втрата

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus