USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Померла жінка, яку збили на пішохідному переході в Луцьку

2 Червня 2020 18:47
Жінка, яку вчора на пішохідному переході, що на проспекті Перемоги, збила машина, померла.

Сусідка постраждалої у ДТП Наталія Парфенюк повідомила Інформаційному агентству Волинські Новини, що від отриманих травм жінка померла сьогодні вранці, 2 червня.

«Тиха, спокійна бабуся, переходила на зелене для пішоходів, вчора розмовляла зі свідками. Засвітилось зелене, спочатку пішли дівчата, вона йшла за ними, а з мосту на великій швидкості летів «Сітроен Джампер»», – йдеться у повідомленні.

Також зазначається, що померлій невдовзі мало б виповнитися 84 роки.

Нагадаємо, учора, 1 червня, на пішохідному переході «Сітроен Джампер» на значній швидкості збив жінку. Ударом потерпілу відкинуло на кількадесят метрів. З місця пригоди її забрала швидка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 13
Лучани Показати IP 2 Червня 2020 21:07
Скільки людей там вже полягло! А от покласти "лежачих мєнтів " розуму в муніципалів не вистачає.
СБУ Показати IP 2 Червня 2020 21:46
Це проспект Антоне!!!!!Ти б ше на трассі Київ-Ковель положив,там теж смертність висока!
Вокзал Показати IP 3 Червня 2020 00:26
Перехрестя напружене по потоку, запустили громадський транспорт і відразу дорожня ситуація змінилася не в кращу сторону. Навіть важко уявити як майже в пік гнати на перехрестя, а воно перло... Тим більше, що до Промення якби хотів то не дуже розженешся, а воно перло... Виходить що організація руху зі сторони мосту ніяка, фактично відсутня. Це не перша трагедія... Якщо врахувати що через перехрестя ходять школярі сш.5 та сш.15 то ситуація катастрофічна. За чиюсь недолужність в організації руху на вище вказаній ділянці вулиці загинула бабуся... Взагалі біля шкіл встановлюють лежачих поліцаїв... а перехід чи підземний чи надземний там проситься, а ще краще пустити поток в шляхопровід... або розділити в іншому паралельному напрямку. Проблема глобальна. Одне не зрозуміло - як можливо в Театральний майдан вбухувати тьму грошей, а на критичну транспортну проблему закривати баньки?
Я тут виріс Показати IP 3 Червня 2020 00:36
Спішив... Вспів...
Антон до Я тут виріс Показати IP 4 Червня 2020 18:37
Шановний щоб робити якісь висновки треба бути очевидцем!!! Ви бачили як саме це було??? Ні не були!!і нічого не бачили!! Всі розумні писарі .писати чи язиком тріпати всі специ!! Машина тонна металу і тоді був дощ дорога слизька почав водій тормозити а машина як на льоді.А пішеходи не дочекавшись що машина стане бігом йдуть бо їм горить зелене.а зачекати якусь секунду другу немають часу.є всякі ситуації в житті.Не судіть із не судимі будете!!! Моя вам порада бо сьогодні він на завтра на и можете опинитися на такій ситуації!!
Шановному до Антон Показати IP 5 Червня 2020 07:27
А Ви шановний бачили? Є свідки, які це бачили. Я з ними говорила. Пішоходи йшли на зелене для пішоходів перед нею, жіночка теж, до кінця зеленого залишалось близько 20-ти секунд. Водій їхав з мосту на червоне для автомобілів, почав тормозити, інші пішоходи встигли, а жіночка - ні. Ніхто нікого не судить. Факти залишаються фактами. І, побійтесь Бога, не ба жадайте нікому опинитись в такій ситуації.
У Показати IP 3 Червня 2020 06:43
Ганяти не треба
Микола Показати IP 3 Червня 2020 07:12
Три роки позбавлення волі! І не менше!
нічого собі до Микола Показати IP 3 Червня 2020 09:54
за смерть людини тільки три роки?шкода і стару і молоду людину. а якби на місці бабусі дитина була!!!!! ? його хоч знайшли? шумахера .
Жах до Микола Показати IP 3 Червня 2020 14:00
10 років і йому і вам...
Бувилий Показати IP 3 Червня 2020 09:41
Стартують ще від ТамТаму. Ніби на перегонах за призом женуться. Негайно камери і штрафи чим побільше. І тільки так привчимо до порядку..
Дв до Бувилий Показати IP 3 Червня 2020 11:05
Порядку не буде і всі це знають... Це іллюзія на жаль.
Кіндрат Показати IP 3 Червня 2020 11:16
Нове давно забуте старе. Напрошується встановити живого регулюва́льника, плюс камери, плюс електроні знаки в режимі онлайн обмежують швидкість руху від потоку, плюс реверсивна смуга, плюс онлайн електроні екрани з рекомендованою схемою проїзду в час пік (а не з рекламою як встановили на мосту), плюс розділення потоку ще до мосту та пр. Перемоги, плюс "лазерну" стіну на переході (як це роблять в Японії), якщо і цього мало то вже ставити шлагбаум з 24 твутавра який би закривався на відповідний сигнал світлофора! Скільки треба ще чухатися до наступної трагедії?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus