USD 39.35 39.65
  • USD 39.35 39.65
  • EUR 39.57 39.70
  • PLN 9.80 10.00

На проспекті Перемоги у Луцьку велосипедист потрапив під колеса

29 Березня 2017 21:07
На проспекті Перемоги у Луцьку легковик «Опель Вектра», рухаючись із проспекту Соборності, збив велосипедиста.

ДТП сталася о 17:06 у середу, 29 березня, інформує Район.Луцьк.

Як розповів водій, він на зелений сигнал світлофора повернув на вулицю Грибоєдова, а назустріч йому їхав велосипедист, який рухався на Перемоги. У результаті велосипедист потрапив під колеса легковика та отримав струс мозку і забій лівого плеча. Наразі він знаходиться в шоковому стані.

Слідчі встановили, що водій Опеля їхав з боку «Там Таму». Відповідно до правил ПДР, тут водій мав пропустити велосипедиста. При цьому повертати на Грибоєдова з проспекту Перемоги не можна.

За словами слідчих, велосипедист не порушував правил. Його стан погіршився, тому потерпілого госпіталізували.

Поки що нікого не затримали, за зовнішніми ознаками водій тверезий, але у нього «прихопило» серце, прибула швидка надати йому допомогу. Місце зіткнення позначили крейдою.

На машині – пошкодження переднього бампера і номерного знака. Деталі пригоди з’ясовують.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Луцьк Показати IP 29 Березня 2017 21:50
Там взагалі поворот на Грибоєдова заборонено, хоча поліція на це ніколи не звертає увагу, неодноразово був свідком, коли авто повертали з Перемоги, назустріч їхали копи і ніяк на це не реагували.
копач до Луцьк Показати IP 29 Березня 2017 22:55
так їм і треба бо ті велосипедисти постійно порушують правила для них червоног світла не існує
Турист до копач Показати IP 29 Березня 2017 23:53
Яке червоне світло??? Ти хоч читаєш деталі ДТП??? Хто звідки їхав і хто куди повертав??? Безтолкових велосипедистів вистачає, але водіїв не менше, але тут всі факти наяву, - винен водій.
роман до Луцьк Показати IP 29 Березня 2017 23:49
Правила дорожнього руху вчіть і не позортеся. Так, там стоїть "знак рух заборонено" А що він значить і чи можна туди заїжджати і кому, почитайте в Правилах
Всезнайко до Луцьк Показати IP 30 Березня 2017 12:35
Напевно, мусорок на роботу повертав, відмажуть.
Сергій Показати IP 30 Березня 2017 09:41
Взагалі то поворот на грибоєдова не заборонений. Того знаку не існує вже кілька років.
Денис Показати IP 30 Березня 2017 09:45
Копач , бакланку велосипедистам не кидай . У меня есть и машина и велосипед .Правила не зависимо от на каком я транспортном средстве соблюдаю, но почему-то нарушают в основном водители автомобилей по отношению к велосипедистам. Они просто не видят их.
копач до Денис Показати IP 30 Березня 2017 22:48
коли я зупиняюсь на червоне світло світлофора то велосипедист цього не робить він їде на заборону в таких випадках доводиться його притискати до бровки якщо він ще позаду дивись не попадись мені при такій ситуації

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus