USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Помічника «слуги народу» Юрченка арештували з можливістю застави у понад 1 млн

15 Вересня 2020 23:31
Вищий антикорупційний суд відправив під варту помічника народного депутата Олександра Юрченка Івана Фіщенка, якого підозрюють в пособництві в отриманні нардепом хабара у розмірі 13 тис. доларів, з альтернативою внесення застави у понад 1 млн грн.

Про це УНН повідомила керівник відділу комунікацій у Вищому антикорупційному суді Олеся Чемерис.

«Підозрюваному обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з альтернативою внесення застави у розмірі 1 000 552 грн», – повідомила Чемерис.

Як повідомлялося, прокурор просив застосувати до Фіщенка запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з альтернативою внесення застави у розмірі 5 млн 658 грн.

Нагадаємо, помічнику народного депутата Олександра Юрченка – Івану Фіщенку повідомлено про підозру в пособництві в отриманні нардепом хабара у розмірі 13 тис. доларів.

Як повідомлялося, Національне антикорупційне бюро України закликало Генерального прокурора Ірину Венедіктову підписати підозру народному депутату Олександру Юрченку, якого підозрюють в участі у злочинній схемі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 16 Вересня 2020 09:44
Оказывается, зафиксированный на взятке депутат Юрченко раньше был тунеядцем, героем Майдана, активистом, членом разных общественных советов, функционером преступной организации Правый Сектор, помощником у одного из сегодняшних лидеров воровского «Руха Сопротивления капитуляции» подозреваемого Денисенко, помощником у депутатов Свободы и одиозной, возглавляемой скандальным подозреваемым НАБУ в земельных махинациях мэром Львова Самопомощи. Фигурант давно и системно крутился и искал наживу среди майданного ворья, бродячего радикального ширпотреба и остального преступного отребья. Похоже, он просто создан для тюрьмы.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus