USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Помічники чотирьох депутатів зникли разом з грошима

19 Серпня 2017 14:14
У чотирьох депутатів Верховної Ради в серпні зникли помічники разом з вражаючою сумою грошей.

Про це повідомила народний депутат Ольга Червакова на своїй сторінці в Facebook.

"Люди скільки завгодно можуть бути громадськими активістами, чморити владу, кричати корупція-шмарупція-бубубу. Але отримавши доступ до державного ресурса, вони стають такими самими. Ні, навіть гіршими. І роблять те саме.

У нас в ВР в липні було перерозподілення фонду. 52 тисячі гривень - надлишок на помічників, який накопичився з січня. У всіх депутатів є помічник, який має довіреність на отримання коштів. Сьогодні мені повідомили про чотирьох депутатів, у яких помічники зникли на початку серпня разом з грошима", - йдеться у дописі.


До слова, нагадаємо, 19 червня НАБУ і САП затримали 3 помічників народних депутатів, охоронця і двох представників громадської організації за підозрою в отриманні 300 тисяч доларів хабара для передачі Розенблату і Полякову.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
ххх Показати IP 19 Серпня 2017 16:40
які депутати такі і їхні помічники
чадо Показати IP 19 Серпня 2017 16:55
Оголосіть весь список, пжалуйста.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus