USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Помста: лучанин зняв порно з колишньою дружиною та розповсюдив у Viber

28 Липня 2020 23:40
Щоб помститися колишній дружині, лучанин зняв з нею порно, а потім розповсюдив його у месенджері Viber. За розповсюдження чоловік заплатить менше двох тисяч штрафу.

Про це йдеться у вироку Луцького міськрайонного суду Волинської області.

Так, з червня по серпень минулого року лучанин за допомогою міні-камери зняв відеопродукцію порнографічного характеру зі своєю колишньою дружиною, яку у подальшому зберігав для власного перегляду на ноутбуці.

Потім чоловік зафільмував з екрану ноутбука на мобільний телефон вищевказану порнопродукцію та надіслав у Viber іншій жінці, аби помститися своїй колишній дружині. Таким чином, чоловік розповсюдив відеопродукцію порнографічного характеру.

Обвинувачений повністю визнав свою вину. Натомість потерпіла зазначила, що претензій до колишнього чоловіка не має, адже повністю з ним примирилися.

Відтак, горе-порнорежисер заплатить штраф 1700 гривень.

Фото ілюстративне
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Юра Рабон Показати IP 29 Липня 2020 09:36
Де скачати?
скептик до Юра Рабон Показати IP 29 Липня 2020 10:55
звернись до слідчого. і приготуй 1700 грн

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus