USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Помилка валідатора: що робити, якщо з квитка зняло зайві гроші

12 Листопада 2019 16:12
У Луцьку від учора запрацювала система безготівкого розрахунку за проїзд у тролейбусах. Однак нині ще є можливість оплатити проїзд і паперовими грошима. Однак ті лучани, які вже скористалися оплатою за допомогою електронних карт нарікають, що траплялися випадки помилкового зняття коштів за 2 рази.

Конкурент запитав у начальника управління транспорту і зв’язку Луцькради Володимира Степанова, як діяти, коли валідатор зняв кошти за 2 поїздки, або (як у випадку із пенсіонерами) зняв гроші з їх карток.

«Якщо зафіксували випадок, що десь помилково знялися кошти, то на картці є телефон зв’язку з оператором, тож варто дзвонити за цим телефоном, повідомляти і це виправлять. Оператор у автоматичному режимі буде повертати кошти, якщо вони були зняті безпідставно. По конкрентних випадках все бачать на комп’ютері», – повідомив головний транспортник міста.

Також він додав, що у понеділок, 11 листопада, до нього звернувся пенсіонер, який повідомив, що у нього в тролейбусі із картки знялися кошти, хоча чоловік має пільговий проїзд.

«І ще одна жіночка дзвонила. Вона звернулася у центр CityCard і їй повернули кошти, і цьому чоловікові також. Я стосовно цього питання спілкувався з представниками CityCard, вони сказали, що усі випадки, які є, вони фіксуються, їх бачать, і кошти будуть повертатися. Ці недоліки будуть усувати, аби надалі таких збоїв не було», – зауважив Володимир Степанов.

Та наголосив, що у разі помилкового зняття коштів, варто звертатися до CityCard, або в управління транспорту Луцькради.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
Лучанин Показати IP 12 Листопада 2019 16:43
Як все легко... Їде дитина років 7-10, приклала картку, не побачила скільки зняло. А зняло насправді повну вартість. І що, ця дитина буде дзвонити, хто її слухати буде? От вам і пільги. Я не проти цих карток, мобільних додатків, але ЗРОБІТЬ ВСЕ НОРМАЛЬНО!
здравомислячий до Лучанин Показати IP 12 Листопада 2019 18:45
Цитата з даної статті:"Також він додав, що у понеділок, 11 листопада, до нього звернувся пенсіонер, який повідомив, що у нього в тролейбусі із картки знялися кошти, хоча чоловік має пільговий проїзд." Як таке може бути?Ці картки які видавалися пільговим категоріям населення є з нульовим балансом-тобто на них апріорі грошей нема і не може бути-тому що пільговики їздять по них БЕЗКОШТОВНО!!!Пенсіонери їздять у траліках безкоштовно-то чому цей пенсіонер заплатив за свій проїзд карткою?Для цього у нього є пенсійне посвідчення яке і надає йому право безкоштовного проїзду!І ніяка картка не може замінити посвідчення!Яким чином гроші появилися на картці у пенсіонера який їхав у тролейбусі?Він її ж не поповняв!Це якась нісенітниця!
Жителька міста до здравомислячий Показати IP 12 Листопада 2019 22:57
Це пенсійна карта. Її можна і треба поповнювати якщо пенсіонер їздить не тільки тролейбусами, а ще й маршрутками. В маршрутках пенсіонери платять.
Психопланетарій, Лип Показати IP 12 Листопада 2019 16:52
Це нормальне явище бо маємо діло з електронними пластиковими картками. Це так само як у банку користуємось пластиковими (зарплата, пенсія) картками (я їх називаю електронний гаманець), всі ж звикли до банківських карток й так само звикнуть до е-квитків. Ото вже будете розвинутими як у ЄС. Там існує та у нас запровадили, бо це прогрес, й ми також повинні йти за ним у перед.
факт Показати IP 12 Листопада 2019 18:00
Те,що зробили в Луцьку,для громадян, це прогрес
Лучанин Показати IP 12 Листопада 2019 19:25
Цікаво, а як могло зняти гроші з пільгового квитка (мова про пенсіонерів), якщо він пільговий і там не повинно бути коштів. Дивно якось!
знайКО до Лучанин Показати IP 12 Листопада 2019 19:36
Читайте уважно правили користування! Картки універсальні! Пільгова - у картку вшивається інформація, що то пільговик і їде у тролейбусі безкоштовно але туди також можна закидати гроші і той-же пенсіонер-пільговик, при потребі, може за гроші їхати у маршрутці як він собі захоче.
Анонім Показати IP 12 Листопада 2019 19:45
Це нормально, що для того, щоб повернули помилково зняті 6 грн. треба їхати в центр, витративши на це додаткові 6 грн?
42 до Анонім Показати IP 13 Листопада 2019 09:04
«Якщо зафіксували випадок, що десь помилково знялися кошти, то на картці є телефон зв’язку з оператором, тож варто дзвонити за цим телефоном, повідомляти і це виправлять. Оператор у автоматичному режимі буде повертати кошти, якщо вони були зняті безпідставно. По конкрентних випадках все бачать на комп’ютері»
Олександр Показати IP 12 Листопада 2019 22:48
Чому сітікардівці не викладуть на Ютуб навчальний ролик, в якому покажуть усі сценарії роботи їхніх карток, або банківських карток з їхнім валідатором?
42 до Олександр Показати IP 13 Листопада 2019 09:06
Та й по місцевому ТВ замість деякої реклами таке варто було б транслювати, щоб пенсіонери могли побачити.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus