USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.40
  • PLN 9.71 9.93

У Володимирі-Волинському може подорожчати проїзд у маршрутках

13 Лютого 2018 07:40
У Володимирі-Волинському може зрости вартість проїзду в громадському транспорті.

Зокрема такий проект рішення оприлюднили у міській раді, пише Буг.

У проекті рішення для виконавчого комітету пропонується затвердити нові тарифи для громадського транспорту. Проект рішення набуде чинності після того, як його затвердить виконавчий комітет міської ради.

В проекті зазначено, що рішення стало наслідком колективного звернення від перевізників, яке надійшло до міської ради 25-го січня поточного року.

Попередньо, в проекті рішення передбачається, що встановлять тариф на перевезення одного пасажира в розмірі 4-х гривеньта3-х гривень на перевезення дитини віком від 6 до 15 років.

Передбачається збільшити вартість проїзду в маршрутках до сіл. Від так проїзд до села Зимне може коштувати 5-ть гривень, до сіл Фалемичі, Шистів, Горичів– 6-ть гривень, до дачних масивів Марс та Сонячний – 6:50, а на перевезення дитини віком від 6 до 15 років – 3:00 гривні. Перевезення дітей віком до 6 років без права зайняття ними окремого місця здійснювати безоплатно.


Нагадаємо, У Нововолинську зросте вартість проїзду у громадському транспорті.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus