USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Помилково відлупцювали не того

19 Квітня 2012 18:03
Хлопця, який відпочивав у місцевому барі, помилково відлупцювала і пограбувала компанія нетверезих чоловіків. Кажуть, переплутали зі своїм кривдником. Хлопець же опинився в лікарні.
Про це повідомляють у СЗГ УМВС Волині.
До чергової частини Горохівського РВ УМВС України у Волинській області із заявою про пограбування звернувся 29-річний Олександр, мешканець села Шклинь Горохівського району.
Як виявилося, хлопець попав «під роздачу» випадково. У той вечір у місцевому барі відпочивала компанія молодиків із сусіднього села. Як це буває, у хлопців виникла невелика суперечка з місцевими, однак непорозуміння владналося більш-менш мирно.
Через деякий час хлопці вийшли на вулицю, де побачили Олександра. Оскільки компанія була напідпитку, то молодики сплутали бідолаху з нібито їхнім кривдником, з яким нещодавно сварились у барі.
«Бригада» вирішила встановити статус-кво, відтак накинулися на потерпілого з кулаками. Після цього забрали у нього гроші та мобільний телефон. Олександр із тілесними ушкодженнями опинився в лікарні.
За скоєння злочину було затримано трьох мешканців села Угринів: 26-річного Олександра, 21-річного Сергія та 18-річного Тараса. Наразі хлопці відпущені по домівках.
За фактом порушена кримінальна справа за ознаками злочину, передбаченого частиною 2 статті 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України.
Триває слідство.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Optik Показати IP 19 Квітня 2012 20:52
Ну що тут скажеш...Нема слів уроди спочатку б"ють а потім питають відморозки тупарилі от хай типер голову чухають калікі,за такими тюрма плачить.
Лупа до Optik Показати IP 19 Квітня 2012 23:47
Треба наказувати не хлопців, а тих хто їх "підпоїв". Ці хлопці невинні. Вони діяли так після того коли поїли харч під назвою горілка, вино,чи пиво-алковироби які закономірно змінили їх стан.
Перехожий до Лупа Показати IP 20 Квітня 2012 09:04
Этих уродов насильно поили? Связали, закрыли нос и заливали водяру в глотку? Что за бред ты несёшь про невинность? Ещё бы воззвание к жалости из-за отсутствию у них мозгов написал(а) бы.
))) до Лупа Показати IP 20 Квітня 2012 12:32
ага, нормальные люди, выпив, хихикают и падают спать, а не лезут с кулаками отбирать мобильные.
makar Показати IP 20 Квітня 2012 13:49
стягнути гроші з придурків на користь постраждалого.100 тис.грн як мінімум.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus