USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Понад 1 млн: затримали трьох людей за хабарі екскерівнику «Укравтодору»

29 Вересня 2020 17:08
Польські правоохоронці затримали ще трьох осіб у рамках розслідування справи ексгендиректора «Укравтодору» і колишнього міністра транспорту Польщі Славоміра Новака.

Про це повідомляє ТСН з посиланням на польське інформагентство РАР.

Повідомляється, що затриманих звинувачують у наданні Новаку хабарів на загальну суму кілька сотень тисяч злотих (понад 1 млн грн) за впливові посади. Бо він у той час виконував обов’язки голови політичної Ради кабінету міністрів і коли він обіймав посаду міністра транспорту, будівництва та водних ресурсів Польщі.

Серед затриманих – ексглава паливно-енергетичного концерну Даріуш К., а також колишній голова правління енергетичної компанії Войцех Т.

Нагадаємо, що Славоміра Новака, який був польським міністром, а потім три роки очолював «Укравтодор» – на три місяці заарештували у Варшаві у липні. Нещодавно слідчи найшли його сховок із грошима, де було понад 900 тисяч євро.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
турбо режим Показати IP 29 Вересня 2020 18:38
В Украіні корупцію подолано! І з приходом зе команди -вона викорінена повністю.
Памятник Показати IP 29 Вересня 2020 20:26
Нас не посадишь!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus