USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Понад 200 дітей з Волині проведуть осінні канікули в Буковелі

26 Жовтня 2017 14:15
214 волинських школярів вже завтра вирушать у самісіньке серце Карпат – міжнародний дитячий центр «Артек – Буковель». Можливість провести осінні канікули в мальовничих Карпатах найкращі учні області отримали завдяки Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» у рамках програми «Здоров’я волинян», повідомляє прес-служба Фонду.

Напередодні поїздки для батьків, діти яких в нагороду за свої досягнення та старання отримали можливість оздоровитися у гірсько-лижному курорті, провели лекцію–інструктаж та узгодили технічні моменти.

«Проект «Відпочинок у Буковелі» функціонує впродовж шести років. За цей період відпочило та оздоровилося 8 тисяч 700 волинян. Щороку в рамках проекту ми надаємо можливість поїхати у Буковель тисячі обдарованих дітей. Це переможці обласних олімпіад, конкурсів-захистів Малої академії наук, обласних етапів, діти, які виступають у галузях культури і мають перемоги у міжнародних конкурсах; всеукраїнських конкурсах, олімпіадах», – зазначила координатор проекту Оксана Демчук.

На зустріч з учнями Луцька та Луцького району та їхніми батьками завітав радник голови Волинської обласної ради Вячеслав Рубльов. Він передав вітання від засновника Фонду Ігоря Палиці, побажав талановитим школярам гарного відпочинку й нових здобутків у навчанні та вручив путівки щасливим школярам.

«Я вірю, що ці путівки надихатимуть вас до нових перемог, які принесуть нові путівки. І в кінці навчального року ми знову зустрінемося з вами у цій залі», – звернувся до школярів Вячеслав Рубльов.

Так, відпочинок у мальовничих Карпатах неабияк заохочує працювати над собою та долати нові вершини. Яскравий приклад цьому – учениця гімназії №21 імені Михайла Кравчука Богдана Гринчук. Дівчина 10 років займається народними танцями. Завдяки посиленим та простійним тренуванням Богдана уже вдруге отримала путівку від Фонду в буковельський табір.

Наталія Новак із Лаврова Луцького району вперше їде до найпрестижнішого дитячого оздоровчого табору в Карпатах. Такий подарунок в сім’я Новаків вважають чудовим стимулом для подальших здобутків у навчанні Наталії та її друзів.

Попереду в юних волинян десять днів активного відпочинку, позитивних емоцій та цікавих знайомств. Досвід показує, що цей час промайне як мить. Та незабутні враження лишаться надовго.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus