USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

«Поні-бізнес» у Луцьку: доходи та задоволення. ФОТО

1 Серпня 2013 12:40
Орієнтовно 500 гривень у вихідні дні заробляє власник поні Володимир Левковський з Луцька. На Орлику він катає дітей у парку Лесі Українки. За прогулянку навколо фонтану бере всього 10 гривень. На зароблені кошти хоче придбати ще два поні та створити спортивно-оздоровчий клуб для дітей, - інформує Gazeta.ua.

«Маю півсотні постійних клієнтів, - говорить Левковський. - Часто приводять хворих діток. Під час першого катання у багатьох м'язи зчеплені. Діти малорухливі, сковані, бояться підійти до поні, не можуть нормально розтиснути ручки чи ніжки. Через місяць дитина не тільки добре сидить верхи, але й починає краще ходити сама. Катання на поні, як і на конику, дозволяє задіяти ті групи м'язів, які зазвичай бувають атрофованими. Поні має на півтора градуси вищу температуру тіла, ніж людина. За рахунок підігрівання масаж, який діти отримують під час їзди верхи, є ефективнішим».

Поні-клуб Левковський планує створити у селі Рованці під Луцьком.

«Катання на поні корисне і для здорових діток, - запевняє Володимир. - Хочу не тільки, щоб це приносили мені дохід, а й дарувало людям користь і задоволення. Більшість хлопців, які катають на поні дітей у парку зі мною, навіть в мороз тримають тварину на вулиці, бо економлять на оренді стайні. За поні потрібен щоденний догляд. Якщо годувати погано, матиме проблеми зі шлунком і часто падатиме на ноги. Любить сіно, овес і моркву».




Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
лучанин Показати IP 1 Серпня 2013 17:01
Реклама
ViNaPa Показати IP 2 Серпня 2013 13:02
він що геть не розумний таке говорити?
ОЛЕГ Показати IP 13 Березня 2014 23:06
А як можна зв'язятися з цим хлопцем. ДОПОМОЖІТЬ"!!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus