USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Попрощалися з бійцем Іваном Мерченком

19 Травня 2017 10:48
Серед квітучої зелені природи на сільському кладовищі села Береськ Рожищенського р-ну знайшов останній спочинок 22-річний солдат Іван Мерченко.

Нагадаємо, військовослужбовця Збройних сил України вчора, 18 травня, востаннє зустріла рідна Волинь. Траурний кортеж проїхав містом, після чого вирушив до рідного села юнака.

За офіційною довідкою, військовослужбовець наклав на себе руки на Харківщині, коли повертався з чергової відпустки з дому в розташування військової частини. Але люди кажуть, що хлопця по-звірячому вбили… Про це пише Волинська газета.

Він служив в 24-ій ОМБр, яка дислокується на Луганщині. Виїхав з дому зі чергової відпустки після Дня перемоги. А 14 травня його тіло знайшли бездиханним… У селі ніхто не вірить у самогубство солдата, бо залишав рідну земля в піднесеному настрої. Саме тому настоятель Свято-Успенської православної церкви отець Федір Сігнаєвський відслужив панахиду за всіма християнськими канонами…

Попрощатися з полеглим прибули з райцентру голова райради Андрій Музика, голова райдержадміністрації Інна Гайворонська, представники військкомату. Від обласної влади з Луцька не приїхав ніхто…

Володимир ДАНИЛЮК.

На фото автора: прощання з солдатом Іваном Мерченком.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus