USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.75 9.88

Попросила відстрочити штраф, бо не працює та має 3 дітей: на Волині затримали п’яну скутеристку

24 Травня 2023 20:37
На Волині судили жінку, яка керувала скутером у стані алкогольного сп’яніння. Драгер показав цифру, яка в понад дванадцять разів перевищує прийнятну дозу алкоголю в крові.

Про це стало відомо з постанови Любешівського районного суду.

Як ідеться у протоколі, 10 квітня в післяобідню пору в смт Любешів Олеся С. керувала скутером Yamaha Basic Jog без номерних знаків в стані алкогольного сп’яніння. Результат драгера – 2,48 проміле, а це в понад дванадцять разів перевищує допустиму дозу алкоголю в крові.

У суді жінка визнала свою вину та просила відстрочити сплату штрафу через скрутне матеріальне становище. Правопорушниця ніде не працює, розлучена та має на утриманні трьох малолітніх дітей.

Суд врахував прохання жінки, відстрочивши виконання постанови у частині накладення штрафу розміром 17 тисяч на шість місяців.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ

Фото ілюстративне
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
ABC Показати IP 24 Травня 2023 22:29
Не працює, троє дітей, живе на аліменти (очевидно), скрутне матеріальне становище, а на спиртне гроші знайшлися? Не пощастило дітям із такою "матір'ю".

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus