USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Порушника із сіткою зловили «на гарячому»

15 Вересня 2011 11:19
Волинянин рибалив за допомогою сітки – інспектори застали його якраз у той момент, коли він зі свого човна витягував сітки зі здобиччю.
На чоловіка склали протокол за статтею 85 частини 3 «Порушення правил рибальства» та наклали штраф у розмірі 170 гривень. Про це повідомили у прес-службі Держекоінспекції.
Затримання відбулося під час рейду Державної екологічної інспекції у Волинській області разом із громадськими інспекторами з охорони довкілля та працівниками Ківерцівського РВ УМВС.
В інших водоймах інспектори знайшли ще дві сітки, щоправда, без власників.
У цілому вдалося знешкодити п’ять сіток загальною довжиною близько 70 метрів.
А от мисливці, на відміну від рибалок, намагалися вполювати дикого птаха, маючи при собі всі необхідні документи, йдеться у повідомленні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Є Показати IP 15 Вересня 2011 11:25
Кілограм риби приблизно 17 гривень. Іпать він хотів Вас усіх разом, він за один раз собі гроші відіб"є!!!
Андрій Собуцький Показати IP 15 Вересня 2011 11:51
Юра, крім працівників органів ще журналіст був))))), який із третьої ранку з ними ходив болотами)))
Юрій Ричук до Андрій Собуцький Показати IP 15 Вересня 2011 12:26
Андрій, в цьому конкретному випадку вважаю згадку про журналіста зайвою. Це ж новина про конкретний випадок. От якби журналіст своїми руками порушника затримав - точно згадали б )))
Юрій Ричук до Андрій Собуцький Показати IP 15 Вересня 2011 12:29
А щоб ніхто не подумав, що ми згадку про колег викинули з повідомлення Держекоінспеції з якимись нехорошими думками, повідомляю, вважайте, офіційно: у Держекоінсекції повідомляли, що "Вперше у такій небезпечній операції брав участь журналіст газети «Сім’я і дім»". Окрім того, екологи пишуть: "започаткована практика співучасті в рейдах представника ЗМІ тільки сприятиме тому, випадки порушень під час полювання та рибальства будуть відчутно зменшуватися".

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus