USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Посадовці МОН вкрали мільйони на закупівлях шкільного обладнання

6 Жовтня 2018 16:05
Київська прокуратура викрила посадовців Міністерства освіти і науки України, які заробили статки на закупівлях шкільного обладнання, інформує канал 24.

Вони змовились із приватною фірмою-постачальником навчального приладдя і навмисно у вимоги до товару у тендері написали такі технічні характеристики, яким відповідає продукція лише цієї фірми.

А відтак, тільки ця фірма й могла виграти тендер. Від цього державі було завдано збитків на 5 з половиною мільйонів гривень. А ще 17 мільйонів – фірма-постачальник вивела на офшорні рахунки. Наразі триває досудове розслідування, а посадовцям з Міносвіти світить до восьми років за гратами.

Нагадаємо, минулого року міністр освіти Лілія Гриневич заявила, що в Україні є багато шкіл в сільській місцевості з старими партами, які не відповідають сучасним вимогам.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Емоція Показати IP 6 Жовтня 2018 17:39
Як задовбали вже ті схеми.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus