USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Пошук на Avtopro.ua допоможе клієнтам вибрати саме вас*

29 Жовтня 2020 16:10
Демпінг став досить поширеним способом залучити клієнтів за допомогою штучного зниження цін. Компанії, які застосовують демпінг, розуміють, що отримають збиток і заздалегідь прораховують втрати, добровільно погоджуючись продавати товари за ціною нижче ринкової.

У щоденній роботі команди Avtopro.ua існує кілька напрямків:

- На перше місце поставлена оптимізація існуючих процесів, швидкодія і підтримка функціональності;

- Проект успішно розвивається в рамках маркетингу і впізнаваності, для чого залучаються нові користувачі, і відбувається розширення в інші країни;

- Постійно додається новий функціонал, що дозволяє майданчику залишатися кращим ресурсом з продажу автозапчастин.

За кілька місяців цього року командою були відпрацьовані 20 двотижневих спринтів, реалізовано понад 2000 задач, служба підтримки розглянула близько 7000 звернень.

Оптимізація проекту і SEO

За рахунок залучення нових користувачів відбувається зростання трафіку, який на сьогоднішній день показав зростання на 47% в порівнянні з вереснем. Разом зі зростанням трафіку збільшується і навантаження на сервіс. При таких умовах команді вдалося оптимізувати систему, щоб це не вплинуло на швидкодію. Всі заходи проводяться, не перевищуючи затверджений бюджет.
Тарифи та автоматичні платежі

Співпраця Avtopro.ua з Приватбанком дозволяє реалізувати механізм запам'ятовування даних платіжної картки, що дозволить в подальшому використовувати це для оплати послуг. Функціонал дозволяє автоматично списувати кошти з рахунку продавця на рахунок Avtopro.ua по абонплаті, кліках. Це означає, що якщо на рахунку продавця недостатньо грошей для щомісячної абонплати або оплати кліків, то відсутня сума буде автоматично списуватися з карти, і зараховуватися на рахунок Avtopro.ua. Це абсолютно безпечна операція, оскільки Avtopro.ua не зберігає на своєму боці дані платіжних карт продавців, а використовує тільки згенерований ключ, застосовувати який може тільки даний ресурс.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus