USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Постріли були не з боку Білорусі: що повідомили в поліції про загибель бійця тероборони Волині

27 Лютого 2023 11:33
Уранці 25 лютого на спостережному посту поблизу села Тур на Ратнівщині загинув боєць територіальної оборони Сергій Панасюк. Окремі телеграм-канали поширили інформацію, що нібито військовий загинув внаслідок пострілів, що були здійснені з території Білорусі.

У пресслужбі ГУ НП у Волинській області заперечили таку інформацію та повідомили, що наразі за фактом загибелі бійця проводиться розслідування.

«За цим фактом відомості внесено до ЄРДР за ст. 115 ККУ. Точно відомо, що постріли здійснювались не з боку Білорусі. Деталі будуть з’ясовані під час досудового слідства, яке триває», – поінформували у поліції Волині.

Раніше у 100-й бригаді територіальної оборони Волинської області повідомили, що боєць територіальної оборони загинув під час виконання бойового завдання.

«На світанку 25 лютого 2023 року, виконуючи бойове завдання, загинув військовослужбовець одного з окремих батальйонів Волинської бригади територіальної оборони. Слідство ведуть правоохоронні органи, також проводиться службове розслідування відповідними підрозділами бригади», – поінформували в бригаді.

Крім того, у 100-й бригаді тероборони закликали людей не поширювати фейки та довіряти тільки офіційній інформації.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
123 Показати IP 27 Лютого 2023 12:59
Що там коїться в тро , п'яні їздять , стріляють один одного , це вже не перша смерть . Якщо не з Білорусії то звідки ? Чітко вказано на бойовому завданні . Не вже знову знайшовся любитель по стріляти , якому на чистили морду .
321 до 123 Показати IP 27 Лютого 2023 14:20
Та вони там засиділись, ротацію зробити з хлопцями, що на передовій, а не підбухувати в тилу. Окремі з них пішли в тероборону щоб на нульові позиції не забрали, навіть кажуть,що все схвачено, Бахмут їм не грозить
Анонім Показати IP 27 Лютого 2023 15:16
мають бути ротації, а не п'янство від нудьги, знаю таких тероборонщиків,що сидять там, щоб уникнути мобілізації і фронту, а чи будуть вони чинити опір,коли полізуть сюди кацапи, то велике питання.
ВІРУС Показати IP 27 Лютого 2023 15:41
СТРІЛЯЛИ В ЛОСЯ ПОПАЛИ В БІЙЦЯ....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus