USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Посудомийна машина – мрія кожної господині*

21 Грудня 2021 09:00
Скільки годин на добу ви проводите на кухні? А на тиждень, місяць, рік? Загалом, це суттєва частина життя. І якщо приготування їжі та сервірування столу може бути приємним, адже так ви піклуєтесь про рідних, створюєте домашній затишок, то миття посуду – це рутинний щоденний обов’язок. Але все змінилося з моменту, як були винайдені посудомийні машини. Тепер ви можете доручити нецікаву роботу техніці, а час присвятити відпочинку.

Як обрати ідеальну посудомийку

Загалом, це нескладно, адже більшість моделей мають простий, хоч і широкий функціонал. Вам лише необхідно визначитися, з якими задачами мусить справлятися саме ваша посудомийка.

На що варто звернути увагу в першу чергу:

- Розмір – усі посудомийні машини можна розділити на вузькі (їх розмір, зазвичай, від 45 до 50 см) або повнорозмірні (ці мають ширину близько 60 см). Висота ж стандартна, близько 85 см, але вона майже завжди регулюється за рахунок зміни довжини ніжок. До вузької посудомийки можна вмістити до 10 комплектів посуду, стандартна ж розрахована на 16.

- Тип машинки. Вона може бути вбудованою або стаціонарною. Другі – дешевші, а перші виглядають більш стильно і сучасно.

Це і є основні критерії вибору техніки для миття посуду. Крім того, можна звернути увагу на спосіб компонування посуду. Яку б посудомийку ви не обрали, з часом звикнете до того, як вона влаштована і саме спосіб розташування у ній посуду здаватиметься оптимальним.

Що ще варто знати про посудомийні машини

Присвоєний їм клас А, В чи С відповідає ступеню якості очищення посуду. Категорія А – найвища відзнака для техніки. Майже всі вони оснащені трьома розпилювачами води, сушкою та фільтрами. Більшість має декілька режимів – швидку, звичайну та посилену мийку. Деякі машини оснащені додатковими режимами, таймером.

Посудомийна машина – це зручно, тихо та екологічно (адже, крім часу, ви економите ще й воду). Залиште більше часу на розваги та задоволення, а про брудний посуд нехай турбується спеціально призначена техніка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus