USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

«Вдома ї**сь»: ЗМІ опублікували ймовірну розмову школярки та тренера з Волині, якого підозрюють у розбещенні

16 Березня 2021 21:36
У редакцію видання ВолиньUA потрапив уривок аудіозапису, на якому тренер Набіжан Артиков кричить на ученицю та вживає нецензурну лексику.

Нагадаємо, 56-річного тренера з Горохова звинуватили у сексуальному домаганні до 14-річної дівчинки. Наразі тренер перебуває у ізоляторі тимчасового тримання.

Як розповіли у поліції Закарпаття, під час досудового розслідування змінили статтю Кримінального кодексу, за якою відкрили провадження, із 153 (сексуальне насильство) на 156 (розбещення неповнолітньої).

Як з’ясували правоохоронці, потерпіла проживала у готельному номері ще з трьома дівчатами, з якими вони приїхали на змагання в Ужгород. Всі вони розповіли, що того дня в кімнату зайшов тренер, побачив дівчинку в халаті та став чіплятися до неї. Зі слів свідків, на їхні крики він не реагував.

В аудіозаписі скандалу можна почути, як, ймовірно, Набіжан Артиков, тренер з боксу, кричить на дівчину та вживає нецензурну лексику, пише Конкурент.

- Не лізьте до мене! Не шарпайте мене! Ви не маєте права!

- Всі знають: і дівчатка і діти...

- Що Ви лізете до мене, шарпаєте мене...

- Успокойся, успокойся... Йди, сиди нах*й тут. Я через тебе ще не обідав. Йди швидше. Нащо тобі той бокс?

Я тобі казав: «Даша не ходи більше». Всі знають куди ти ходила. Потерпи, вдома їб*сь.

Прослухати аудіозапис можна тут.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 17
Лучанин Показати IP 16 Березня 2021 22:12
Дівчата явно не перелякані і впевнено себе під час розмови почувають... Шль*ндри бл*ть !!! Спеціально напевно це все підставили, щоб тренер по приїзду додому не розказав де та ш*лава і з ким тр*х*лася!
Внук до Лучанин Показати IP 17 Березня 2021 08:32
Тільки в силу свого розумового розвитку, вони не зрозуміли, що цей запис підтверджує, не домагання тренера, а його експресивну реакцію, на те ще, що малолітня неодноразово бігала до хлопців всім зрозуміло на які тренування.
Читач Показати IP 16 Березня 2021 22:23
Як чути з запису, та дитина не така вже й свята. Ще потрібно розібратися, що там було.
Аня Показати IP 16 Березня 2021 22:34
Шановні батьки, а ви впевнені чим займається ваша дитина поза межами дому? ТАК, НЕЦЕНЗурна лексика тренера, не додає йому честі і поваги, але ж він є відповідальним за дитину і ви батьки йому довірили свою дитину. і зневажати людину за колір шкіри, національність, то є низько, а те, що він не вчора став тренувати дітей, в тому числі дівчат, і не вперше вони ідуть на змагання. АЛе не одна вихована дитина не буде так себе поводити в першу чергу із вчителем, як чути на записі.
Луцьк до Аня Показати IP 16 Березня 2021 23:42
То не вчитель, то ч..ка неграмотна!
Читач Показати IP 16 Березня 2021 23:54
Думала що цими записами матиме компромат на тренера, а получилась сама свій Україні розказала чим там вона займалася на змаганнях. Якщо тренер матами її забирав від тих мужиків. Просто жах немає слів.
Тренер Показати IP 17 Березня 2021 04:40
похожий на Леоніда Канєвского..."Но єто уже совсем другая история".
Оля Показати IP 17 Березня 2021 05:50
Нарешті той педофіл попався
Батько Показати IP 17 Березня 2021 07:11
Видно витягував дівчину з якогось номера від хлопців
Лучанка Показати IP 17 Березня 2021 09:31
Тренер не мав права чіпати дівчину та обзивати нецензурними словами. Правильно зробили, що посадили. Таке враження, що коментарі пишуть друзі тренера, які вважають таке спілкування нормою.
маня до Лучанка Показати IP 17 Березня 2021 10:06
він мав прово зробити їй заувадження . тому що на час поїздки він відповідає за гупу дітій . ЯК то _ немав права чіпати ? ДТаб -бити ремньом по сраці не мав права !. Це мали робити батьки Щоб знала як себе поводити. А то Цяця велика - "не чіпайте мене " "а я то буду робити шо хочу".
555 Показати IP 17 Березня 2021 09:41
Який тренер, які батьки, - ось таких самих продовжують виховувати і дітей. Яблуко від яблуні недалеко падає? Такі слова говорять про дітей, учнів, послідовників, які повторюють і посилюють помилки і недоліки своїх батьків, вчителів, тренерів та наставників. Якщо в сім'ї батько з мамою живуть в любові, якщо батько вдома ніколи не піднімає руку на дружину і це бачать діти, якщо батько з мамою не вживають нецензурної лексики при виховані своїх дітей, то і діти виростуть в любові та будуть вихованими.
мама Показати IP 17 Березня 2021 09:52
А Ви їздили кудись з кучою дітей ? ви знаєте як вони себе ведуть в тих готелях? ЇЗдилиз класом на екскурсію з ночівлею ?! І ЩЕ : при інших дітях, при сусідніх номерах - він так прямо не побоявся при купі свідків приставати ?. Скоріше всього - насварився , може емоційно , нецензурно. Але він не МЕрі Попінс. Надіюсь розберуться . Але важкий осад залишиться назавжди.
Пасажир Показати IP 17 Березня 2021 13:02
А може вона чемпіонка світу або олімпійських ігор?
Народ до Пасажир Показати IP 17 Березня 2021 18:15
По стрибкам з чи то "на" жердині.
чемпіон до Пасажир Показати IP 17 Березня 2021 18:25
чемпіонка поцькових ігор
Ivan Показати IP 20 Березня 2021 11:26
Я вже думав шо спалили педофiла, щей азiата ... А тут не все так однозначно! Кого вiн посилав(?), сказав @бiться дома, а не давай будем дома, по голосу не похоже щоб вона, чи вони ,були в панiцi..Не хочу помилитись, але думаю до потрiбно добре запитати в тих малолiтнiх прохвосток шо до чого

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus