USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Поцілунки, обійми та зізнання на камеру: мережу обурили стосунки 8-річної блогерки і 13-річного підлітка

15 Березня 2021 17:29
Юна українська блогерка 8-річна Міла М. має чимало підписників на своїх сторінках у соцмережі. Дівчинка багато знімається, активно ділиться своїми досягненнями з підписниками, а нещодавно збурила громадськість, повідомивши, що зустрічається з 13-річним блогером Пашею П.

Про це вона повідомила на сторінці в інстаграм, пише ТСН.

«Ми почали зустрічатися з Пашею. Так, це правда», – написала Міла.
Далі послідували світлини поцілунків дітей, обіймів та навіть спання разом.
Світлини дітей разом збурили громадськість. Більшість вважає, що такі стосунки неприпустимі для дівчинки такого віку.

На ситуацію з дітьми відреагував Уповноважений Президента України з прав дитини Микола Кулеба.

«З цього приводу звернувся до Генпрокуратури, МВС та кіберполіції», – прокоментував Микола Кулеба.
Побачене прокоментували й відомі в Україні правозахисники.

«Контент для педофілів часто роблять самі батьки з власними дітьми. Хтось робить хардкор для закритих сайтів, а хтось відкрито для інстаграму тощо. Можливість заробити на тому, що хтось буде маструбувати на фото вашої дитини, а потім шукати її для вчинення вже злочинних дій – доволі дивна і небезпечна, як для люблячих батьків. Але де межа? Межа дуже проста і очевидна. Дитину можна одягти у дитячі речі і дитячі бантики, а можна а-ля мулєнруж і зробити з дівчинки звабливу жінку. Всі ж цю межу розуміють. Це, зрежисований батьками, публічний «роман» 8-річної дівчинки з Києва і 13-річного хлопчика. Дівчинка має мільйони підписників по різних соцмережах. Мільйони дітей хочуть так само стати об’єктами збудження для педофілів та заробляти на цьому гроші», – написала про цей випадок відома в Україні юристка Ганна Маляр.


Вона додала, що без експертизи в рамках кримінального провадження, ці фото не можна називати розбещенням, яке вчиняють батьки стосовно дітей.

«Я скажу про інше. Насамперед, це – посягання на нормальний статевий розвиток дітей, які це дивляться і які це зображують. По-друге, ті, хто на цьому заробляє, просто збагніть, що ви це все сієте туди, де самі живете. Вам не вдасться оминути цих плодів. Бо ви і ваші діти будуть жити, вчитись, створювати родину в тому середовищі, в яке ви ось так смітите своїм «педофільним мистецтвом», – обурюється Ганна Маляр.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 12
Читач Показати IP 15 Березня 2021 17:37
Паша влетів.
Куда ? до Читач Показати IP 15 Березня 2021 18:16
Паші немає 14, він ще не влетів.
ЗЕбільна каманда Показати IP 15 Березня 2021 17:38
Це ще більше збочення, що вони роблять з народом.
Анонім Показати IP 15 Березня 2021 17:57
Ви ту кончену мамашку "блохерши" навіть батьківських прав не позбавите, максимум - штраф за неналежне виховання. Свиноматка за бабло своє дитя під старого підкладе, а (не дай Бог), якщо юну "блохершу" хтось ... . Мать- свєцка "львіца" буде бігати від шоу до шоу зі сльозами " моя нє такая, ми інтєлєхєнтни... "
Олександр Показати IP 15 Березня 2021 17:58
А ДЕ МАМИ І ТАТА?
Барабашка до Олександр Показати IP 15 Березня 2021 21:31
Як де? За кадром, фото роблять, ракурс правильний вибирають, фон класний, грим , пози, квартиру для діток знімають... Привчають до праці, ну не Кромберті ж їм дротики крутити ... Цікаво, податки такі блогери платити будуть ???
##Монархіст Показати IP 15 Березня 2021 18:22
Трешак, одначе...
Я Показати IP 15 Березня 2021 21:20
Пам'ятаю, як моя прабабця казала, що світ здурів і скоро йому буде кінець. Правду говорила. Реально вже подуріли.
шпрехенфюрер до Я Показати IP 16 Березня 2021 09:28
Світ здурів, коли Європу розорювали монголо-татари, чума і хрестові походи..- і нічого, пережили.., і 2012 пережили.., нічого ваша бабця не розуміла
Джек Показати IP 15 Березня 2021 22:13
«Сливки общества»
Лучанин Показати IP 16 Березня 2021 04:24
Цей світ приречений
Ігор Показати IP 16 Березня 2021 09:15
Що тут дивуватися якщо моя колишня на мою фейкову сторінку в тіндері де я вказав по приколу, що я багатий іноземець, почала скидати свої інтимні фото і відео, і ще відео з процесом самозадовелення, вона вже була готова летіти до її уявного іноземця якого створив я, але пандемія завадила, ось такі вони молоді жінки, моїй Наташі було 25 а розуму як у цієї дівчинки , тому я вже нічому не дивуюсь.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus