USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

Потужний ураган в Іспанії: популярні курорти йдуть під воду

19 Листопада 2018 18:27
Більшість популярних курортів Іспанії, серед яких острів Тенерифе, Балеарські острови, затоплені внаслідок сильного шторму.

Про це повідомляє канал24 з посиланням на El Confidencial.

В суботу, 17 листопада, розпочалися сильні дощі в популярних туристичних районах Іспанії. На острові Тенерифе хвилі сягали 10 метрів і знесли балкони готелів, що розташовані на першій лінії. У Малазі шторм зруйнував кілька вуличних кафе та ресторанів.



Більше того, у Галісії знайшли тіло літньої жінки. Повідомляється, що вона потонула, коли її будинок затопило водою. На Балеарських островах діє помаранчевий рівень небезпеки. У провінціях Аліканте та Валенсія, а також у Барселоні оголошено червоний рівень небезпеки.




Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Віктор Показати IP 20 Листопада 2018 07:55
Мені здається що назва спотворює зміст новини. Бо урагани зараз ідуть над канарськими островами, які хоч і належать іспанії, але знаходяться біля африки. По змісту назви новини одразу думається саме про материкову іспанію

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus