USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Повідомили, чим отруїлись волиняни на весіллі у Рівному

18 Вересня 2018 14:05
Повідомили, що стала причиною масового отруєння людей у Рівному, серед них були волиняни.

Про це інформує Рівненський обласний лабораторний центр Міністерства охорони здоров'я України.

"За результатами епідеміологічного розслідування спалаху гострої кишкової інфекції встановлено, що причиною отруєння людей, які були на святкуванні весілля в готельно-розважальному комплексі «Айвенго», стала сальмонела ентерітідіс.

Основною причиною спалаху стало вживання готових страв забруднених сальмонелою. Обставини, що сприяли виникненню спалаху порушення дезінфекційного режиму, не проходження медичного огляду персоналом (в т.ч. і виявленим носієм сальмонели), відсутність відомостей про проходження гігієнічного навчання персоналу, недотримання правил особистої гігієни.

При обстеженні персоналу у одного працівника (офіціанта), який був допущений до роботи без медичного огляду, виявили носійство сальмонели ентерітідіс,"- йдеться у повідомленні.



Нагадаємо, після святкування весілля на початку вересня у готельно-рестораному комплексі «Айвенго» до різних медзакладів на Рівненщині, Волині та столиці звернулася 21 людина, дванадцятьох госпіталізували.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus