USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Поїзд Ковель-Одеса: скрізь бруд, іржа, затоновані клеєм вікна

8 Травня 2019 16:32
Українці шоковані станом сезонного потяга Ковель-Одеса. Пасажири обурені, що вагони вкрай брудні, повсюди іржа, а вікна затоновані якимось клеєм. Цікаво, що провідники поїзда виправдовуються, кажучи, що могло бути ще гірше.

"Репортаж" з вагону потяга зробила користувачка facebook Екатерина Золотарёва, додавши фото.

"Ось крутиться у мене на язику рима до фрази "По дорозі до Гіперлупу зустріли ми ...", прям проситься. Тому що вона, дуже доречно символізувала б всі ці наші блискучі реформи на "Укрзалізниці". Але стримаюся все-таки, мабуть. Так ось. Милуйтеся. Це ̶с̶к̶о̶т̶о̶в̶о̶з̶ поїзд Одеса-Ковель. Єдиний поїзд, що ходить з Волині до Одеси. На ньому возять дітей в табори і санаторії. Багато дітей, сотні. І ось в якому він стані. Ці фотографії робила моя мама позавчора. Каже, в минулий раз (місяць тому) брала купе (в цей раз не встигла) – воно точно таке ж, тільки туалет трохи кращий.

Володимир Омелян, розумію, що це не у Вашій компетенції напевно, але невже клятий рокер Войцех досі в УЗ? Питаю, тому що Шрайк тоді після тієї історії з мега скандальним звільненням Балчуна правильно зауважив – якщо так там нічого і не зміниться, то це буде жахливий ганьба. Так заради чого поляка прибирали так наполегливо і пили шампанське за його відхід, щоб продовжувати їздити на цьому... ок, нехай буде поїзді? Соррі за емоції, але вона мені ці фото скинула і, якщо чесно, досі відходжу від шоку.

Мама каже, їй провідниці сказали, що норм. І що могло б бути і гірше. І скоро і цього не буде. Ну тут я прям навіть хотіла б, щоб їх слова стали реальністю і цей скотовоз припинив тягнути своє жалюгідне існування. При всього його маразмі і старості, він ще і брудний неймовірно. Що, по-моєму, більш ніж очевидно. Там ще й вікна якимось засобом затоновані, типу клею ПВА. Це щоб народ по повній відчував себе, як на нарах, а не в поїзді, і не дивився у вікно? Або навіщо?

Загалом, "здобули". Ніщо НЕ може зупинити реформи, час яких настав. Угу.

Особливо пікантно на всьому цьому тлі виглядає плакатик про євроінтеграцію на купе провідника", – написала користувачка соцмережі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Анонім Показати IP 8 Травня 2019 16:56
Раніше були такими потяги Львів-СанктПетербург, (зараз зовсім відмінили)я думав що то назло "москалям" що у них нові та чисті, пускають такий непотріб , але виходить що просто кращого немає бо галичанам краще гвалати "слава Україні,ніж щось робити...а виходить що і на Волині так.
4 до Анонім Показати IP 8 Травня 2019 17:44
Це просто перемога
777 Показати IP 8 Травня 2019 18:58
Ждем новых идей и свершений от мистера гиперлупа. А пока будем ездить в вагонах для скота!
исс Показати IP 8 Травня 2019 19:36
Влітку і квитки в скотовоз не купиш)))
Тор Показати IP 8 Травня 2019 20:24
А я й не знав що зупинка потяга у якомусь мальовничому місці, чи щоб підібрати друзів там де поїзд не стає, коштує всього 225 гривень.
Хрен собачий Показати IP 9 Травня 2019 19:19
Так, а як безплатний бонус за зрив стоп-крану, це до +225,провідники ще й можуть по голові настукати, чи висадити вас в тому мальовничому місці де ви зірвете стоп-кран. :)
Анонім Показати IP 14 Жовтня 2019 20:22
я на цему потягу була

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus