USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Поїзд Ковель−Холм планують запустити з середини червня

15 Травня 2017 15:00
Українські та польські залізничники узгоджують графік руху поїзда Ковель – Холм.

Фахівці очікують, що вже у середині червня поїзд Ковель − Холм зможе вільно курсувати, повідомили в прес-службі Львівської залізниці.

Такий проект розробляється за ініціативи української та польської сторін. Розвиток цього сполучення − черговий крок до Євроінтеграції та сприятиме максимально швидкому перетину кордону.

«Наразі, узгоджуються деталі графіку руху цього поїзду, зокрема, для зручних пересадок на інші поїзди. Розглядається можливість пересадки з №667 Чернівці − Ковель, №97 Київ – Ковель, №83 Одеса – Ковель, а зворотно із Хелму пересадку на поїзд №98 Ковель − Київ та приміські поїзди, що відправляються із Ковеля ввечері. Окрім цього, працюємо з прикордонною та митною службами, узгоджуємо процедуру перетину кордону, щоб мати можливість потрапити у Польщу максимально швидко» − розповів директор регіональної філії «Львівська залізниця» Іван Груник.

Раніше повідомлялося, що двовагонний потяг (рейковий автобус) Ковель-Хелм курсуватиме щодня, попередньо відправлятиметься об 11:50. Вартість проїзного квитка становитиме 131-150 гривень, а орієнтовний час в дорозі – 2 години. Поїзд розрахований на 192 місця, 10 з яких передбачено для обслуговуючого персоналу.

5 травня новий рейковий автобус Pesa здійснив перший тестовий рейс за маршрутом Ковель - Холм (Польща). ФОТО. ВІДЕО.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
семьон семьонич Показати IP 15 Травня 2017 20:51
Добрі новини-в поїзд більше сигарет влізе як в автобус.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus