USD 38.80 39.10
  • USD 38.80 39.10
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

«Позаздрив би сам Бонд»: біля Ради помітили ексклюзивний трицикл помічника Яроша

20 Вересня 2018 16:49
Біля будівлі Верховної Ради України помітили «авто, якому позаздрив би сам Бонд». Це – ексклюзивний трицикл Polaris Slingshot SL, яким, зі слів очевидців, володіє помічник нардепа Дмитра Яроша.

Транспорт у внутрішньому дворі помітила журналістка Ганна Стешенко, вона й опублікувала фото на своїй сторінці у Facebook.

«У внутрішньому дворику Ради, де паркуються виключно ті, хто має перепустку, сьогодні було помічено ось таке диво... На запитання: «кому з депутатів належить такий автомобіль, якому позаздрив би сам Бонд», – ледь не отримала по шапці від охоронця», - розповіла журналістка

У коментарях пишуть, що транспорт належить Сергію Пояркову, помічнику-консультанту нардепа Дмитра Яроша.

На фото – трицикл Polaris Slingshot. Це триколісна машина в стилі суперкару, яка виробляється американською фірмою Polaris Slingshot з 2014 року. Болід випускають в декількох версіях та комплектують потужними двигунами. При вазі до 800 кілограмів, машина комплектується потужним мотором, потужністю близько 170 кінських сил.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus