USD 38.80 39.15
  • USD 38.80 39.15
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

Пожежа у квартирі в Луцьку: власник помешкання загинув

16 Серпня 2019 09:38
Сьогодні вночі на вулиці Кравчука у Луцьку сталась пожежа у квартирі, власника помешкання рятувальники знайшли мертвим.

Про це інформує пресслужба ДСНС у Волинській області.

16 серпня 02:33 надійшло повідомлення, що у місті Луцьку на вулиці Кравчука зайнялась квартира на 2-му поверсі панельного 9-ти поверхового житлового будинку.

За 7 хвилин з моменту повідомлення на місце події прибули працівники 25-ї державної пожежно-рятувальної частини, які о 02:56 ліквідували вогонь.

На жаль під час гасіння пожежі виявили тіло чоловіка приблизно 1963 р.н. Причина пожежі – встановлюється.
15 серпня о 5:19 до служби порятунку надійшло повідомлення, що у селі Селець Володимир-Волинського району трапилася пожежа у дерев’яному житловому будинку. О 05:40 до місця події прибула варта 7-ї державної пожежно-рятувальної частини міста Володимир-Волинський Управління ДСНС у Волинській області та місцева пожежна команда села Бубнів, які разом о 06:20 ліквідували загорання. Ймовірна причина пожежі – несправність пічного опалення.

Також о 14:06 повідомили про загорання цегляного житлового будинку в селі Несвіч Луцького району. Ліквідували вогонь о 14:39 працівники 2-ї державної пожежно-рятувальної частини міста Луцька спільно з місцевою пожежною командою села Чаруків. Ймовірна причина пожежі – коротке замикання електромережі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus