USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

Пожежа в готелі Грузії: загинуло 12 людей

24 Листопада 2017 00:10
Кількість загиблих в результаті пожежі в готелі Leogrand в Батумі збільшилася до 12 осіб, повідомили в Міністерстві внутрішніх справ Грузії.

Як передає видання Новини-Грузія, у лікарні з інтоксикацією різного ступеня тяжкості госпіталізовані постраждалі співробітники і постояльці готелю, а також троє рятувальників.

Загалом з охопленої вогнем будівлі евакуювали понад 100 людей.

Згідно з попередніми даними, вогонь виник у верхній частині готелю. До теперішнього часу вогонь в будівлі локалізований. Нагадаємо, що 24 листопада в Батумі сталася пожежа в п'ятизірковому готелі Leogrand. Причини загоряння поки невідомі.

За фактом пожежі порушено кримінальну справу за другою частиною 187 статті КК (пошкодження або знищення чужого речі, вчинені шляхом підпалу, вибуху чи іншим загальнонебезпечним способом).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus