USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Пожежа в одеському готелі: ДБР перевіряє працівників ДСНС

17 Серпня 2019 20:06
Слідчі Державного бюро розслідувань (ДБР) здійснюють досудове розслідування у кримінальній справі за фактом неналежного виконання службових обов’язків співробітниками ДСНС, що призвело до виникнення пожежі в одеському готелі Токіо Стар і загибелі людей.

Про це повідомляється на сайті ДБР.

Відзначається, що досудове розслідування за фактом виникнення пожежі здійснює Головне управління Нацполіції в Одеській області.

Наразі слідчі ДБР проводять слідчі дії для перевірки виконання службових обов’язків співробітниками ДСНС в Одеській області під час здійснення ними перевірок та інших заходів з метою контролю за станом системи протипожежної безпеки. Зокрема, допитуються свідки, вилучаються необхідні документи.

«Кваліфікація: службова халатність, яка спричинила тяжкі наслідки (ч.2 ст.367 Кримінального кодексу України)», – зазначено в повідомленні.

У ніч на суботу, 17 серпня, в Одесі сталася пожежа в готелі Токіо Стар. Загинули дев’ять осіб і ще 10 постраждали. У момент пожежі в готелі перебували 200 людей.

За даними ДСНС, готель мав протипожежну систему, в номерах і коридорах були теплові датчики. У липні в готелі повинна була бути планова перевірка, але власник вніс зміни у документи, і працівники ДСНС не змогли потрапити на перевірку.

Правоохоронці перевіряють три версії пожежі в готелі Токіо Стар: підпал для приховування слідів вбивства, необережне поводження з вогнем відвідувачами і коротке замикання в електрощитовій.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus