USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

Пожежа в Одесі: директору оголосили про підозру

10 Грудня 2019 16:01
Директору Одеського коледжу економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу Любові Кочерзі повідомили підозру.

Її звинувачують в службовій халатності та порушенні правил пожежної безпеки, що спричинило тяжкі наслідки. Про це повідомив начальник ГУ НП в Одеській області Олег Бех, передає Gazeta.ua.

«У коледжі не було виявлено жодного вогнегасника, а автоматична система оповіщення була відсутня. Склад вогнегасників знайшли під ліжком у коменданта. Оповіщення про пожежу в коледжі здійснювалося шляхом натискання на застарілу сигналізацію типу «Ревун» на першому поверсі», – сказав Бех.

У коледжі навчалося понад 600 учнів на контрактній основі, а це по 10-14 тисяч гривень в рік. Слідство буде розбиратися, куди витрачали ці гроші.

Слідчі поліції, що встановлюють причини пожежі на Троїцькій, зараз розглядають уже три версії: займання через несправність електропроводки, навмисний підпал та необережне поводження з вогнем.

Нагадаємо, вранці 4 грудня в центрі Одеси сталася пожежа у навчальному корпусі коледжу економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу. За даними мерії, під час пожежі постраждали 26 осіб. Кількість жертв пожежі в Одеському коледжі економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу збільшилася до 12 людей.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus