USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Пожежі охопили курортний Бодрум: кількість постраждалих зросла до понад 400

31 Липня 2021 19:05
Природні пожежі в Туреччині знову поширились на курортні зони, зокрема наразі ліси горять у районі Бодрума. Водночас влада країни можливою причиною загорянь називає підпали.

За словами президента Реджепа Тайіпа Ердогана, винних покарають. За даними Міністерства охорони здоров’я країни, кількість постраждалих під час лісових пожеж у Туреччині вже досягла 410 осіб, пише Обозреватель.

«Ми ретельно розслідуємо причини пожеж. Якщо є такі зрадники, які здатні спалити власну батьківщину, вони понесуть найсуворіше покарання», – сказав Ердоган.
Крім того, українські туристи, що перебувають у Бодрумі, надали виданню «Страна» кадри, на яких видно, що пожежі наближаються до берегової лінії.
«Пожежа дуже швидко поширюється. Людей поки не евакуюють. Чути сирени. Пожежі гасять із вертольотів», – повідомила українка Оксана Сафоник.

Також Telegram-канал Baza опублікував відео, на якому видно, як тварини рятуються від лісової пожежі в турецькому Бодрумі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
555 Показати IP 31 Липня 2021 22:45
Шкода тварин,які в тих лісах охоплених вогнем та димом,а людей не шкода,люди самі знищують все,що мають

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus