USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.85 40.20
  • PLN 9.90 10.08

Позивний – Лелека: історія бойового медика з Волинської бригади ТрО

6 Листопада 2023 19:45
Пан Анатолій з перших днів повномасштабного вторгнення служить на посаді бойового медика першого взводу другої стрілецької роти Камінь-Каширського батальйону Волинської бригади тероборони.

Свого часу чоловік закінчив Ковельське медичне училище. Працював у сільській амбулаторії, згодом – в Держсанепідслужбі, повідомляють у 100-й бригаді ТрО.

Анатолій має оригінальний і справді красивий позивний – Лелека.

«Мене в рідному селі по-вуличному так називають. І тата мого називали Лелекою. І дід Лелекою був», – усміхаючись, розповідає бойовий медик.

Читати ще: «Тут іде битва й за щасливу долю моїх чотирьох дітей», – волинський тероборонівець на псевдо Шурик

Вдома на волинського тероборонівця з Перемогою чекають кохана дружина Світлана і трійко дітей – доньки Анжела та Анна, а також син Степан. А ще двійко мисливських псів – естонський гончак Хантер та німецький дратхаар Локі.

«Упевнений, що українці здобудуть Перемогу в цій війні. Бо правда на нашому боці – ми боремося за те, аби брудний чобіт окупанта ніколи більше не топтав нашу святу землю», – каже Лелека.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus