USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

«Пральна дошка»: на Волині ремонтують дорогу до Ратного. Фото

1 Липня 2022 16:49
На Волині триває ремонт ділянки траси М-19 Доманове (на Брест) – Ковель – Чернівці – Тереблече (на Бухарест) між населеними пунктами Ратне – Секунь.

Про це інформує Служба автомобільних доріг у Волинській області.

На відтинку дороги вже ліквідовано деформації на дорожньому покритті площею понад 24 тис. м2. Дорожні роботи наразі тривають, ремонт рухається у напрямку селища Ратне. Нині дорожники працюють між населеними пунктами Видраниця – Вужиськ.

Зуважимо, водії частенько бідкались на цей відрізком дороги, мовляв, він нагадує «пральну дошку» і їхати просто неможливо.

Під час робіт задіяли три ремонтні бригади підрядного підприємства ТОВ «Волиньдорбуд».

На цьому відрізку шляху вже провели підготовчі роботи до асфальтування, зокрема, влаштовано дорожні карти (проведено фрезерування та обрубування країв вибоїн).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
007 Показати IP 1 Липня 2022 18:00
Більше фур пускайте перегружених , ще не така буде .
Василь Показати IP 2 Липня 2022 00:31
Там ремонтують а там ями ще більшають. Я б в період війни не ремонтував дві полоси а зробив ідеальну лише одну. А ще б ніколи не ремонтував дорогу під якою нема надійної основи. Там зрізали 5 см. там далі майже нема щебеню, майже а місцями просто пісок і ложать слой асфальту, для чого таке робити? Щоб лише вважалося що зробили а на наступну весну знову все зпочатку
0000 Показати IP 3 Липня 2022 11:20
Це вони ще на Річицю не їздили

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus