USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

На ремонт доріг у Ковелі, імовірно, не виділять ні копійки

9 Січня 2015 12:17
Грошей з держбюджету на ремонт доріг у Ковелі, ймовірніше, не виділять. Про це заявив міський голова Олег Кіндер на першому цьогоріч засіданні виконкому. Він зазначив, що у міському бюджеті є ще певні кошти, які будуть використовуватися на поточний та ямковий ремонти. Про це йдеться на сайті Ковельської міської ради.

Міський голова Олег Кіндер дав позитивну оцінку роботі комунальних підприємств. Також звернув увагу на те, що між керівниками комунальних підприємств має бути порозуміння та співпраця щодо вирішення спільних завдань, зокрема з утримання внутрібудинкових мереж. Олег Олексійович наголосив, що в умовах складної економічної ситуації керівники комунальних підприємств мають таким чином планувати свою роботу, аби мешканці Ковеля як споживачі отримували усі належні послуги. Проте на міський бюджет, як минулого року, розраховувати не варто, адже коштів на розвиток комунальної сфери у 2015 році буде обмаль. Підприємства мають розраховувати на ефективне використання власних коштів, які закладені у тарифах.

Окрім того, підсумки роботи комунальних підприємств Ковеля за минулий рік підбив начальник відділу комунального господарства міста Олександр Балак.

Він зауважив, що торік, в порівнянні з попередніми роками, з міського бюджету виділили значну суму коштів для сфери комунального господарства. Зокрема один мільйон 849 тисяч гривень - на капітальний ремонт житлового фонду, 2 мільйони 580 тисяч гривень - на поповнення статутних фондів комунальних підприємств. Це, зокрема, дало змогу оновити технічний парк підприємств, - Олександр Сергійович зазначив, що комунальні служби добре підготувалися до роботи в зимовий період, тому сьогодні працюють злагоджено та ефективно. Є необхідний запас пально-мастильних матеріалів, піщано-соляної суміші, техніка у справному стані.

Начальник відділу комунального господарств також поінформував членів виконкому про реалізацію ПТМ «Ковельтепло» заходів з економії енергоресурсів. Ковель продовжує впроваджувати альтернативні види палива. Нині в місті - вісім котелень уже переведено на тверде паливо, ще на чотирьох тривають роботи, необхідні для введення в експлуатації твердополивних котлів.

Зробив Олександр Балак й деякі зауваження комунальникам та наголосив на тому, що є ще ряд запланованих робіт, які виконуватимуться згідно з графіків та доручень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Ковель Показати IP 9 Січня 2015 12:26
Може то й добре!
123 Показати IP 9 Січня 2015 14:28
Менше вкрадуть

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus