USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Працівник луцького підприємства через $500 боргу вбив водія на Дніпропетровщині

16 Травня 2021 23:07
Водій ТзОВ «Луцькспецбуд», який у Дніпропетровській області вбив чоловіка під час суперечки, проведе сім років за гратами.

Про це йдеться у вироку Луцького міськрайонного суду.

У жовтні 2019 року в місті Новомосковську на території одного з підприємств декілька водіїв організували застілля, аби відсвяткувати День автомобіліста. Під час розпивання алкогольних напоїв один із водіїв, працівник ТзОВ «Луцькспецбуд», посперечався з іншим кермувальником через $500, які той йому заборгував.

Потому працівник луцького підприємства взяв зі стола ніж та підійшов ззаду до боржника та вдарив його у лопатку, під руку. Після цього інші водії забрали в нападника ніж, покликали медсестру, яка й викликала на місце події швидку.

Постраждалого в тяжкому стані забрали в лікарню, де він помер. Згідно з висновком експертизи¸ причиною смерті стала глибока різана рана правого плеча з пораненнями глибокої артерії і вен, що призвело до гострої крововтрати.

У суді сам обвинувачений визнав свою вину частково, мовляв, ненавмисно махнув ножем. Та додав, що не пам’ятає, чому виник конфлікт, адже того дня вжив 15 таблеток знеболювального засобу та пив алкоголь.

Оскільки вину чоловіка вдалося встановити зібраними доказами, суд призначив йому сім років позбавлення волі. Та стягнув на користь дружини загиблого 290 000 гривень матеріальної шкоди.

Мар’яна ТАРАСЮК
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus