USD 38.80 39.10
  • USD 38.80 39.10
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

Працівника, який озвучив корупційні схеми на Волинській митниці, поновили на службі

18 Грудня 2018 19:55
Головний державний інспектор відділу по роботі з персоналом Волинської митниці ДФС Петро Євтушок, якого звільнили після того, як він озвучив у ЗМІ обсяги корупції на митниці та назвав конкретні схеми та імена причетних, поновився на службі.

Про це він повідомив на своїй сторінці у Фейсбуці.

В ефірі ТРК Аверс Євтушок розповів, що через кожного начальника одного митного поста за зміну проходить 50-250 тисяч доларів від контрабандистів. Керівництво митниці тисне на підлеглих, провокуючи корупцію, тому чимало з них звільняються. Тож Петро Євтушок звернувся до Національного антикорупційного бюро України щодо неправомірних дій начальника Волинської митниці ДФС Віктора Кривіцького.

Реакція керівництва митниці не забарилась. Петро Євтушок отримав чотири догани за те, що попередив своє керівництво про злочини на митному посту «Устилуг». Згодом його звільнили.

Проте рішенням Волинського окружного адміністративного суду 18 грудня Петра Євтушка поновили.

«Поновити Євтушка Петра Михайловича на посаді головного державного інспектора відділу по роботі з персоналом Волинської митниці ДФС з 8 червня 2018 року.

Рішення підлягає негайному виконанню з 19 грудня», – йдеться у рішенні суду.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
насіров Показати IP 18 Грудня 2018 20:51
Слава Україні!
Таможня рулить Показати IP 18 Грудня 2018 22:45
Вже один такий поновлений на службі є - Терещук. Тільки правда втік у дикретну відпустку, буде ще один. Будуть разом кричати « Ці руки нічого не брали»
Любомильчан Показати IP 19 Грудня 2018 09:20
Терещука взагалі потрібно гнати в шию!!!!!! Всі знають що удачно вийшов ЗАМІШ!!!! Так би ще досі тарілки на базарі продавав!!! А людям грошикі неповернув як помолодості напозичався

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus