USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Православні агітували проти свідків Єгови. Документ

9 Квітня 2012 13:18
У Луцьку почали розповсюджувати листівки свідків Єгови із запрошенням відвідати їхні збори, приурочені до «річниці Ісусової смерті». Однак на це зреагували представники православної громади, які розгорнули контрагітацію.

Про це повідомляє Україна сектантська.

Представники апологетичного центру при Волинській єпархії УПЦ спільно з активістами братства преподобного Миколи Святоші провели захід, який інформував про «потенційну небезпеку, яку створює діяльність секти свідків Єгови».

За інформацією порталу, цей захід став реакцією на поширення в Луцьку листівок свідків Єгови з запрошенням відвідати їхні збори з нагоди «Ісусової смерті». Усім, хто завітає на збори, єговісти обіцяли розповісти «правду про Ісуса».

На це зреагували православні. Вони почали роздавати листівки із запитанням: чи варто довіряти свідкам Єгови. Листівки двоє юнаків та дівчина зокрема роздавали і перед приміщенням, де проходили збори єговістів.


На щастя, минулося без жодних інцидентів. «Майже не знайшлося охочих повчитися християнству у свідків Єгови. і фактично всі, хто прибув на зібрання, вже є активними членами організації», - йдеться у повідомленні.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 16
КЛОУНАДА Показати IP 9 Квітня 2012 13:59
цирк...
анонімус Показати IP 9 Квітня 2012 15:22
а Старий Заповіт читати будуть?
А я знаю правду Показати IP 9 Квітня 2012 16:10
Що одні що другі клоуни! І в тих і в тих неправильне вчення. Люди,читайте Біблію і вам все буде ясно,а не слухайте всяких баранів в рясах і тих ,хто ходить по хатам і несе бред!
))) до А я знаю правду Показати IP 9 Квітня 2012 23:27
ее надо 1 раз прочитать и быстренько закрыть, хорошо вымыв руки от пропаганды насилия.
читач Показати IP 9 Квітня 2012 16:34
то православні громади всі релігійні церкви так граззю обливабть??? чи через одну???
Zavtramen Показати IP 9 Квітня 2012 17:03
приравняйте всех этих "свидков" и прочих "попов", которые собирают бабло к коммерческим организациям - как это сделали, например, во Франции - и сразу всё станет на свои места! )))
Anti-Mafia Показати IP 9 Квітня 2012 17:55
Невже статтю про розпалювання міжрелігійної ворожнечі хтось вже відмінив? Ваше слово пане прокурор Данілін...
Опіум для народа Показати IP 9 Квітня 2012 18:25
Погоджуюсь з Zavtramenом, а то в Свято-Троъцькому у неділю, за здоровя брали таксу, як завжди, а давали, аж половину проскорки прихожанам, щоб усім хватило... Оце жесть......і коли вони наїдяться, ці слуги БОЖІ?
Чуйна Показати IP 9 Квітня 2012 22:01
Люди, які мають хоча б іскорку Божу в душі, наелементарніші задатки добра, чуйності й святості у нашому збайдужілому й меркантильному світі, не вірять ПОПАМ, від яких церков вони не писали б агітки
атеїст Показати IP 9 Квітня 2012 22:51
Я не є прихильником свідків єгови , скоріше навпаки . Та гляньте на е-мейли та інтернет ресурси цих "православних борців" за віру --- суцільні .ru! Що свідки єгови , що гундяєвський "рускій мір" --- всіх геть з України!!!
правда Показати IP 10 Квітня 2012 06:20
штунди свыдки егови приіхали до нас гроші заробляти тут е православні поідь до них в америку за нашу віру будиш листівки клеіти в вязницю попадеш
zenon опіуму Показати IP 10 Квітня 2012 10:27
Ви ходите в собор один раз на рік, щоб потім обкакувати. Вас же ніхто не примушує. Напевно до Святого причастя ходили, гріхи "здавали" оптом. Хтось на ногу став? Вам треба проскурка? На великі свята не тільки в соборі дають тільки її половинку. Нормальні люди на це спокійно реагують. Напевне, ви навіть не знаєте, що з нею робити. То йдіть туди, де вам добре. До тих самих єговістів, чи крішнаїдів. Демократія ж на дворі! Тільки чужинські релігії ви не будете критикувати, бо тепер на них мода. А православ"я і потерпає через таких (випадкових) людей, як ви. ПОчніть критику із себе і світ навколо вас зміниться до кращого!
"ЗЕНОНУ"Зенове від ОПІУМУ до zenon опіуму Показати IP 10 Квітня 2012 14:44
вИ, шановний часом би не з Галичини! Що маєте таке екзотичне П С Е В Д О? Чи ймо вАШ дідо там куркулював та бойкам ремені на спинах рвав? Недоїдені прихожанами Просфори будуть вАШІ ....і куштувати на 9,40 і 360, якщо згадають... І не треба так манірно захищати служителів культу, будь-яких мастей, краще виховуйте БОГА у собі,а не шукайте демонів в оточуючих. P.S.У вівторок Страсного тижня віруючі згадують, як Христос навчав у храмі Єрусалимському і народ вважав Його пророком.
zenon волинським новинам Показати IP 10 Квітня 2012 10:59
В авторському повідомленні "України сектанської" було ще дещо цікаве, яке ви приховали, спровокувавши шквал негативних коментарів: "Но в целом, по словам свящ. Игоря Григолы, который наблюдал за акцией, братья сектанты оказались достаточно воспитанными и порядочными людьми, с которыми можно и нужно вести диалог. Сергей Палий, бывший председатель Братства и один из участников акции, считает, что подобные информационные листовки уместно было бы распространять в городе и безотносительно к каким-либо мероприятиям, проводимых сектантами".
Михайло Показати IP 4 Травня 2012 16:35
Православіє в Україні,в Росії також,тягне суспільство назад,бо своїми діями(вчення це інше питання)сіють ворожнечу між людьми.І думаю,що до Свідків Єгови у них таке відношення не тому,що православні можуть іншим довести свою правоту цивилізованим методом,а тому,що їх таке навіть не цікавить-це тільки слова,які не підкріплені вчинками.Таке було і за комуністів з їхньою "трійцею"-Марксом,Енгельсом і Леніним.
Ярослава Показати IP 22 Червня 2013 22:47
Я знаю багато людей із свідків Єгови , нормальні люди і те що доносять до людей Боже Слово за це буде велика нагорода на небесах бо Ісус на те і прийшов на землю щоб донести людям Євангеліє тобто Благу Звістку. Тому дітоньки любі Бог неврукотворних домах живе а поклоняйтеся в духе і правді.Не судіть щоб вас несудили прийде Ісус Христос і буде судити справедливо.Не виймайте із чужого ока скалку коли всвоєму колода застряла .Хто шукає Бога і правду хай читає Боже Слово Біблію іякщо визнає що він грішник хай кається бо прийде той день як злодій вночі а дня і часу незнає ніхто навіть Син тому бутьте тверезі і пильнуйте щоб той день вас не схопив зненацька.Бодроствуйте і моліться.Амінь.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus