USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Представили нового керівника Держархбудінспекції на Волині

13 Грудня 2017 10:35
Нового керівника регіональної структури представив на Волині Голова Держархбудінспекції Олексій Кудрявцев.

Про це йшлося під час робочого візиту у Луцьк голови Держархбудінспекції Олексія Кудрявцева 13 грудня.

Держархбудінспекцію Волині очолив Іван Чуліпа. Голова ОДА Володимир Гунчик зауважив, що потрібно заповнити «вакуум» що утворився через відсутність керівника протягом останнього року.


Олексій Кудрявцев зазначив, що за останній час Держархбудінспекція змінила обличчя та повернулася обличчям до будівельників, фізичних осіб та підприємців малого та середнього бізнесу, які в непростий час продовжують будувати. З його слів, структура як каральний орган відходить в минуле та перетворюється на адміністративно-консультативний орган, що робить усе, щоб будівельна галузь розвивалася. Перше завдання представництва Держархбудінспекції на місцях – зробити все, щоб іноземний інвестор побачив, що ставлення до будівельників змінилося і більше не потрібно очікувати на отримання дозволу на будівництво. Такий дозвіл можна буде отримати протягом тижня. Івана Чуліпу він назвав наймолодшим керівником в Україні, який повинен змінити підходи до роботи.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
!!!!! Показати IP 13 Грудня 2017 12:33
Вітаю з призначенням! Дуже гарна людина.
Клава Показати IP 13 Грудня 2017 17:00
Нехай років 10 -15 попрацює на будівництві та архітектурі - а потім приїздить, здить здить ....
******** Показати IP 13 Грудня 2017 20:30
Дійсно Іван дуже хороша та порядна людина. ВІТАЮ!
Анонім Показати IP 13 Грудня 2017 21:32
Вітаю! Країна давно потребує молодих перспективних кадрів.
Факт Показати IP 14 Грудня 2017 16:48
Дана структура знаходиться хіба на третьому місці по корумпованості після судів та правоохоронної системи. Мінять треба зверху і подчисту, інакше будь-яка порядна людина в регіоні не зможе працювати, або стане такою ж.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus