USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Прем’єр-міністр пояснив, чому батькові Зеленського не присвоїли довічну стипендію

3 Вересня 2020 22:48
Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль повідомив, що отримав звернення від колективу Криворізького державного університету економіки і технологій.

Колектив висловлює невдоволення, чому не затверджена довічна державна стипендія для Зеленського Олександра Семеновича.

Про це він написав на своїй сторінці в Facebook, повідомляє Страна.ua.

Прем’єр-міністр пояснив, що весь проєкт про призначення довічних стипендій педагогам, серед яких батько президента України Олександр Зеленський, відкликали. Це зроблено для того, щоб доповнити списки стипендіатів. Їх планують нагородити до Дня працівника освіти.

«З огляду на несподіваний медійний резонанс хочу прояснити позицію уряду, щоб уникнути спекуляцій: в середу, 2 вересня, проєкт про призначення довічних стипендій педагогам був відкликаний для доповнення списків претендентів», – написав прем’єр-міністр.
Шмигаль звернувся до ВНЗ країни з проханням протягом двох тижнів подати повні списки стипендіатів.

«Закликаємо трудові колективи вищих навчальних закладів протягом двох наступних тижнів подати списки кандидатів на державні стипендії, щоб уряд прийняв рішення до 1 жовтня – дня працівника освіти. Уряд хоче, щоб всі видатні діячі освіти отримали відповідну нагороду від держави», – підкреслив прем’єр- міністр.

Звернення було направлене в четвер, після публікації матеріалу про намір Зеленського присвоїти своєму батькові довічну стипендію.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Олександр Показати IP 3 Вересня 2020 23:12
В діда чотири КОЛЕКТИВНІ монографії і 140 публікацій! Твою дівізію, особисто знаю купку луцьких професорів, в якихї більше і ВЛАСНИХ монографій, і публікацій. Це так здається, що 140 статей - багато. А це всього по чотири в рік за тридцять років. Хай там не позоряться, одним словом. Але кому я це кажу...
Анонім Показати IP 4 Вересня 2020 07:14
Крпаще б він пояснив, як і чосу бвтько Зеленського потрапив у той список. А заодно і про нашого Дзямулича
Вчитель Показати IP 4 Вересня 2020 08:21
Видатний діяч освіти??? Не смішіть.
Міщанка Показати IP 4 Вересня 2020 08:30
то дайте йому медальку! а син-мільйонер що, батька утримувати до смерті коштів не має?
скептик Показати IP 4 Вересня 2020 12:01
після того, як сергійкові підрахую дали хероя україни, дивуватись нема чому

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus