USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Президент Філіппін дозволив стріляти у корумпованих держслужбовців

13 Вересня 2019 21:51
Президент Філіппін Родріго Дутерте закликав громадян захищати свої права та повідомляти про будь-який прояв корупції чи зловживання з боку чиновників, навіть дозволив стріляти у корупціонерів.

Про це повідомляє Укрінформ з посиланням на Manila Bulletin.

«Якщо державний чиновник вимагає хабар, зловживаючи становищем, президент Дутерте закликав громадян стріляти у корумпованого державного службовця, але не вбивати», – йдеться у повідомленні.

За словами президента, особу, яка вистрелить у чиновника, ув’язнювати не будуть.

«Вас не посадять до в’язниці. Ви отримаєте лише випробувальний термін. Якщо ви підстрелите злодія, я захищу вас», – запевнив президент.

Він також сказав, що якщо побачить корупцію на власні очі, викличе цього чиновника й дасть йому ляпаса.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Я Показати IP 13 Вересня 2019 23:23
Якби в нас так ...то зосталося б 100-200 чиновників на всю країну
Тор Показати IP 14 Вересня 2019 00:02
Якщо б в нас таке сталось, майже всі студенти медики були б трудовлаштовані. А от хірургів, анестезіологів не залишилося б зовсім.
хехъ Показати IP 14 Вересня 2019 10:54
хороший пример должен быть заразительным.
Анонім Показати IP 14 Вересня 2019 12:26
А чому ніхто не задумується про недобросовісних переслідувачів «корупціонерів». От живе собі добросовісний службовець (хай їх і небагато), прийняв справедливе рішення відносно рднієї із сторін, або держави. І тут обурена, хоч і дійсно не правА сторона, приходить і «бєз суда і слєдствія» стріляє у такого службовця (чоловіка/жінку, вагітну, хвору, не важливо). То це цивілізовано? А де ж їхній захист?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus